Dva poznata modela i dva potpuno različita vjenčanja

Dva poznata modela i dva potpuno
različita vjenčanja

vjencanje-anabeatrizbarros2

Čak dva vjenčanja poznatih modela dogodila su se u srpnju, a već je poznato kako su vjenčanja modnih insajdera uvijek krcata slavnim uzvanicima, prekrasnim lokacijama, posebno izrađenim vjenčanicama velikih dizajnera i slično. Ana Beatriz Barros je Victoria’s Angel model koja je sudbonosno ‘da’ zaručniku Karimu al Chiatyju izgovorila na prekrasnom Mykonosu. Među djeverušama bile su Alessandra Ambrosio i Isabeli Fontana, a romantična vjenčanica došla je s potpisom kuće Valentino. U pravom mediteranskom štihu, ispod cvjetnog luka, zavjeti su izrečeni s pogledom na more.

vjencanje-anabeatrizbarros4

vjencanja-anabeatrizbarros

Ana je odabrala klasični look – čipkastu haljinu spuštenih ramena i šlepom od tila te dugački veo. Biserna ogrlica i dijamantne naušnice upotpunile su look, a bijele ruže se provlačile kao motiv kroz cijelo vjenčanje. Nakon njega zabavljali su se na plaži gdje su bili razbacani jastuci i niski stolovi za pravu opuštenu atmosferu.

vjencanje-anabeatrizbarros3

Poseban trend među poznatima je kreiranje vlastitog hashtaga na Instagram fotografijama koje svi gosti koriste. Ana i Karim rezervirali su #mykarana i #anabandkarim, dok su Hanne Gaby Odiele i njen odabranik John Swiatek u svom stilu odabrali #wetandwildwedding. Oboje modeli, imali su jednako zvjezdane uzvanike među kojima i Alexandera Wanga, s čijim potpisom je bila i neobična vjenčanica, a kuma mladenki bila je Anna Ewers.

vjencanje-hannegabyodiele

Za razliku od Ane i Karima, ovo je vjenčanje bilo odmaknuto od klasike na više razina. Smješteno na farmi, zavjete su izrekli bosi na livadi, a nije im zasmetala ni kiša koja se čak uklopila u cijelu bukoličnu scenografiju. U vjenčanici iz posljednje Wangove kolekcije za Balenciagu, Hanne je bila oličje alternativne mladenke. Vjenčanica se zapravo sastoji od širokih lepršavih hlača, cropped topa i čipkaste polu-haljinice navučene preko svega. Hodajući do oltara, umjesto vela nosila je svilenu pelerinu s kapuljačom.

vjencanje-hannegabyodiele2

Djeveruše su sve imale slip haljine lila boje, ali različitih krojeva. Poljsko cvijeće vladalo je prirodnim scenama okolice New Yorka, a uzvanici su se nakon vjenčanja zabavljali u dvorcima na napuhavanje što je vrlo zabavna ideja za jedno neklasično vjenčanje. Pogledajte ostatak fotografija i možda vam sine ideja za vaš obred!

vjencanje-hannegabyodiele6

vjencanje-hannegabyodiele3

vjencanje-hannegabyodiele4

vjencanje-hannegabyodiele5

Foto: Instagram @anabeatrizbarrosofficial, @hannegabysees

Učitati još
Zatvori