Ako volite vintage buvljake uživat ćete u vikendu pred nama

Ako volite vintage buvljake uživat
ćete u vikendu pred nama

Ljeto je idealno vrijeme za velika pospremanja, ali je isto tako savršena prilika za „uloviti“ dobar komad s kojim ćete pobijediti ljeto. Bilo da govorimo o modnim dodacima ili detaljima za kuću, vintage dućani, dizajnerski concept storeovi, second hand shopovi i buvljaci za to su idealni. Zagreb se ovoga vikenda prepustio čarima ovakve kupovine, baš u maniri kakve urbane europske metropole. Evo gdje možete već od danas nabaviti fashion detalje koje sigurno nitko drugi neće pronaći.

Buvljak Privatnjak #3

Buvljak Privatnjak odvija se na Trgu Marka Marulića 13 u Zagrebu, ove subote i nedjelje od 14 do 19. Na opisu eventa na Facebooku sve je objašnjeno.

Organiziramo još jedan Buvljak Privatnjak opet s par prijateljica!

“Pravila” su ista kao i zadnjih puta, a ideja je ovakva:

Dođeš, sama ili s frendicom, baciš oko na stvari, probaš kaj ti se sviđa. Kad ili ako nađeš nešto kul, udobno i dobrostojeće uzmeš. Ako si u mogućnosti, što stvarno prepuštam vama i stvarno nije bed ako nisi, doniraš koliko hoćeš (ja ni ne znam tko je što dao jer sve ubacujete u kutiju na izlazu) i odeš doma sretna i zadovoljna!

Yard sale Uličnog ormara

Jedan od omiljenih zagrebačkih vintage dućana Ulični ormar ovaj vikend ima rasprodaju. Pronađite zanimljive i unikatne vintage komade po super cijenama, u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Više detalja potražite na linku.

Sajmovi na tržnici Britanski trg

Tržnica Britanski trg popularno zvana „Mali plac“ živi i u popodnevnim satima. Postala je poznato okupljalište ljubitelja antikvarijata, antikviteta i kolekcionara, čime je Britanac dobio novo kulturno ruho. Želite li kupiti rijetke predmete za svoju kolekciju ili jedinstven dar nekoj dragoj osobi, posjetite sajmove na tržnici Britanski trg.

Četvrtak od 7.00 do 18.00 sati – Sajam porculana, stakla, keramike i nakita

Petak od 7.00 do 18.00 sati LIBERPLAC – Sajam rabljenih knjiga

Subota i nedjelja  od 7.00 do 14.30 sati  –  Sajam antikviteta, umjetnina i starina

Hrelić

Dobro poznati sajam Hrelić, nedjeljna je inspiracija svim lovcima na second hand i vintage komade. Prošećite upoznajte živopisne ljude i ulovite koji komad koji vam možda neće služiti ničemu, ali bit ćete sretni da ste ga kupili baš vi!

BeThrifty vintage kilo sale

Ovu subotu i nedjelju u Katranu, Radnička 27, održava se mega popularna rasprodaja vintage odjeće BeThrifty vintage kilo sale. Dizajnerski, old school vintage komadi po cijeni od 230 kuna kilogram. Budite tamo i pronađite veliki izbor brendiranih majica, Windbreakera, kožnih jakni, džempera i dukserica, Crazyprint košulja i još mnogo toga. Donosimo vam vaše omiljene brendove, od Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren sve je uključeno. U BeThriftiju ćete pronaći jedinstvenu odjeću i cool pojedinačne komade u različitim veličinama i stilovima te kupujte na održiv način.

Subota: od 13:00 do 19:00 i Nedjelja: od 10:30 do 18:00 sati

Foto: Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori