Journal Pets: Kultni brend kreirao je svoj prvi proizvod za kućne ljubimce

S obzirom na to da nam kućni ljubimci pružaju brojne benefite, kako fizičke tako i psihičke, naši dlakavi prijatelji zauzvrat zaslužuju uistinu posebnu pažnju. Aesop je zato kreirao najnoviji proizvod upravo za naše kućne ljubimce koji se zove Animal. Radi se o nježnom, ali temeljitom sredstvu za pranje koje je formulirano kako bi udovoljilo posebnim potrebama naših ljubimaca. Sadrži biljne ekstrakte poznate po svojim svojstvima pročišćavanja, a uz to sprječava to da vaši kućni ljubimci mirisom narušavaju aromatični sklad vašeg kućanstva.

Aesop kreira proizvode koji pružaju nezaboravno iskustvo

Aesop je brend koji kreira proizvode za njegu kože, kose i tijela koji su stvoreni s pažnjom na detalje i fokusom na učinkovitost te pružanje senzualnog i nezaboravnog iskustva. Osnovan je 1987. u Melbourneu, a danas ima podružnice u mnogim dijelovima svijeta. Oduvijek im je bio cilj stvarati proizvode najbolje kvalitete. Zato obavljaju opsežna istraživanja kako bi pronašli biljne i laboratorijski dobivene sastojke koji su dokazano sigurni i učinkoviti.

Aesop Animal može se koristiti i kao blagi sapun za šape za svakodnevnu upotrebu. Prilikom kupanja ga samo obilno umasirajte u mokro, ali detaljno počešljano krzno. Obratite posebnu pozornost i na kožu svog ljubimca. Zatim temeljito isperite toplom vodom i osušite ručnikom. Glavni sastojci ovog proizvoda su kora limuna, antibakterijski listovi čajevca i osvježavajuća metvica. Vaš će najdraži četveronožac uistinu mirisati na svježinu nakon spa tretmana uz ovaj proizvod.

Aesop Animal
Aesop Animal Body Wash

Aesop Animal Body Wash možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Aesop

0