Još bogatija i atraktivnija Duty Free ponuda u Zagrebu

Još bogatija i atraktivnija Duty
Free ponuda u Zagrebu

Aelia Duty Free Zagreb - 1

Svatko tko se nađe u zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman sada će osim novog terminala moći doživjeti i duty free ponudu na svjetskoj razini. Dva nova prodajna prostora – Aelia Duty Free i The Fashion Place – svakom putniku donose bogatu ponudu parfumerijskih i gastronomskih proizvoda te modnih dodataka, a posebno će putnike razveseliti ponuda proizvoda s domaćim, hrvatskim potpisom i to kao najbolji odabir za suvenir ili poklon dobrodošlice.

IMG_5089_90_91_tonemapped copy

The Fashion Place Zagreb - 2

Zagrebački Aelia Duty Free nudi brojne ekskluzivne kozmetičke proizvode kao i cjelokupne linije koje nije moguće kupiti nigdje u Hrvatskoj. Tako su u trgovini Aelia Duty Free ekskluzivno dostupne linije dekorativne kozmetike Smash Box, Bare Minerals, Benefit te ekskluzivni skin care brand The Body Shop. Osim toga u ponudi je i niz proizvoda izrađenih isključivo za travel shopove iz kozmetičkih linija YSL, Clarins, Clinique, Estee Lauder, Armani i Guerlain, a uskoro na police stiže još jedna ekskluzivna ponuda – parfema i linije proizvoda za tijelo Victoria´s Secret.

Aelia Duty Free Zagreb - 4

Aelia Duty Free Zagreb - 3

IMG_5019 copy

Novi prostor Aelia Duty Free uređen je u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima uređivanja putničkih trgovina (travel shop) uz zadržavanje walk through koncepta. Posebna je pozornost posvećena uređivanju prodajnoga prostora u kojemu je izložena ponuda hrvatskih proizvoda i pri čemu su korišteni hrvatski motivi šestinskih kišobrana, hrvatskoga veza i kamenoga poda.

Aelia Duty Free trgovina cjenovno je i do 30% povoljnija u odnosu na parfumerijske prodavaonice na hrvatskome tržištu, a cjenovno je konkurentna i sličnim travel shopovima u europskim zračnim lukama te je stoga jednako atraktivna i turistima i domaćim putnicima. Trgovina Aelia Duty Free za domaće je putnike osmislila i posebnu uslugu Shop&Collect, koja im omogućuje da kupljene proizvode preuzmu poslije povratka s putovanja.

Aelia Duty Free Zagreb - 6

Aelia Duty Free Zagreb - 5

Trgovina The Fashion Place nudi pak atraktivan izbor luksuznih modnih dodataka poput satova Tag Heuer i Tissot, nakita Pandora, Swarovski i Michael Kors, sunčanih naočala Ray Ban, Chloe, Tom Ford, Michael Kors, Celine i Maui Jim te torbi Furla i Armani Jeans.

IMG_5050 copy

Učitati još
Zatvori