Ako putujete ovih blagdana, obavezno iskoristite priliku za kupnju božićnih darova u Aelia duty free shopu

Ako putujete ovih blagdana, obavezno iskoristite priliku za kupnju božićnih darova u Aelia duty free shopu

Stigao je prosinac, mjesec u kojem uživamo u očaravajućim svjetlima tisuća lampica, okićenim jelkama, blagdanskim pjesmama i divnim mirisima. Prosinac je svakako idealan za putovanja s kojih uvijek donosimo najbolje božićne darove. Ako putujete, planirajte kupnju mirisnih blagdanskih poklona u zagrebačkoj zračnoj luci u Aelia duty free shopu, koji nudi 20 posto niže cijene svjetskih brendova u odnosu na cijene u gradu.

U Aelia duty free shopu cijene su 20% niže

Odabrati pravi dar dakako nije lako, no mnogi će se složiti da s parfemom teško možemo pogriješiti. Osim što odabirom pokazujemo koliko dobro poznajemo osobu kojoj ga darujemo, parfem može ispričati i priču o nama samima. Stoga ga trebamo birati pažljivo, a nove mirisne priče i ideje možda se kriju u brendovima parfema koji su s prvim ovogodišnjim pahuljama stigli i na naše tržište.

Jedan je od tih parfemski brend Jo Malone, čije glamurozne niche parfeme ali i ulja za kupanje i mirisne svijeće obožavaju i brojne poznate osobe. Svaki ljubitelj parfema u potrazi za jedinstvenim mirisima cijenit će i stogodišnju tradiciju brenda parfema Acqua di Parma.

Mirisni i make up pokloni koji će oduševiti sve

Svi poklonici zavodljivih ženskih i muških mirisa ovoga Božića definitivno moraju isprobati ekskluzivne parfeme By Kilian. Ljubitelji sofisticiranih i posebnih parfema naći će pak sve što im treba u mirisnim esencijama poznatoga dizajnera Toma Forda.

Alternativa parfemima kao odabir za dar mogu biti i vrhunske prirodne kozmetike Korres i Baija Paris, koje osvajaju najhranjivijim sastojcima iz prirode pretočenima u njihove mirisne proizvode za njegu tijela.

Ostane li vam nakon kupnje darova još nešto vremena prije ukrcavanja na let, skratite vrijeme u beauty korneru trgovine Aelia u kojem popularni M.A.C., uz omiljene kozmetičke proizvode za uljepšavanje, nudi i besplatno blagdansko „blic-šminkanje“.

Sve što izaberete ne morate nositi sa sobom jer kupljeno možete jednostavno preuzeti pri povratku s putovanja preko usluge Shop&Collect.

Uskoro stiže i Victoria’s Secret

A kao posebno blagdansko iznenađenje dolazi vijest da će u Aelia duty free 19. prosinca stići još jedna hrvatska ekskluziva – kolekcija donjeg rublja i modnih dodataka Victoria’s Secret. Prigoda da se počastite nekom sitnicom ili vijest prišapnete svojim partnerima kao ideju za prigodan blagdanski poklon, zar ne?

Foto: PR

Učitati još
Zatvori