Sva adventska događanja blagdanskog tjedna

Sva adventska događanja blagdanskog tjedna

15326314_777566415741427_5224985410388525593_o

Advent u Zagrebu

Pred nama je tjedan zabave, veselja, uživanja u hrani i piću, a najviše druženja s obitelji, najmilijima i prijateljima. Velika većina vas zaputit će se nakon blagovanja u grad – a što vas sve čeka i koje adventske adrese ne smijete propustiti – saznajte u nastavku:

Badnjak Boogie by Eddy Ramich

Za Božić svi dolaze kući, pa se tako na Advent na Europskom trgu vraća i  Eddy Ramich. Predugo nismo plesali kako Eddy pušta i neizmjerno se veselimo sad već tradicionalno dobroj atmosferi i najboljem zagrebačkom dnevnom partyiju. Party počinje u 11 i traje do 17 sati!

Badnjak Boogie

Doček 2018. na EUadventu

Svake godine na Silvestrovo, Europski trg pretvara se u najveći pop-up klub na otvorenom, stoga ćemo i ovu Novu godinu dočekati plesno na najljepšem plesnom podiju u samom srcu Zagreba. Atmosferu smo prepustili profesionalcu, osobi s kojom smo od samih početaka ispraćali Staru i dočekivali Novu – Eddy Ramichu. Što će nam točno puštati i hoće li mu se netko od gostiju pridružiti otkrivamo uskoro, ali iz iskustva sigurno možemo potvrditi da će to biti još jedan novogodišnji tulum na Europi za pamćenje.

SLIDER ADVENT

FRüHSTüCK Winter Special vol. 2 at Priča s Griča

Blagdanske čarolije koje donose hladniji dani, svi smo s nestrpljenjem dočekali. Pod zrakama škrtog zimskog sunca, u najmanjem, ali najprivlačnijem adventskom parku, dočekat ćemo i Novu i to točno u podne. Izborom lagane jutarnje glazbe te porcijom zdravog, finog i obilatog doručka pripremite se za noć koja slijedi…

Priča s Griča

Fuliranje

Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost. Otkrijte novo adventsko carstvo na novoj lokaciji – zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Pod motom Life is a circus vodimo vas u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. Fuliranje nam ove godina na Strossmayerovom trgu traje sve do 1. siječnja 2018. godine. Uživajte u odličnoj glazbi, nastupima te gastronomskim specijalitetima na ajluđem cirkuskom trgu u gradu.

vizual vodoravan

Ledeni park na Tomislavcu

Uživate li u čarobnom osjećaju? Upravo to vas očekuje na Tomislavcu, čarobna zimska idila na ledu. Uz zvukove dobre glazbe, klizanje na otvorenom možete obogatiti mirisima i okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim kulturnim sadržajima za djecu i odrasle. Još uvijek niste otvorili oči i obuli klizaljke? Ne brinite, stručnjaci iz škole klizanja će vas probuditi! Vaša bajka je stvarnost. Nalazi se između Umjetničkog paviljona i spomenika prvom hrvatskom kralju, Tomislavu. ako do sada niste, još stignete stati na klizaljke do 7. siječnja 2018.

Advent u Zagrebu

Caffe de Matoš

Posebnost Caffe de Matoš Adventa je svakodnevni Plesnjak – zabava naših roditelja, baka i djedova. Uz prateći band i plesni studio Back to Swing Zagreb svi posjetitelji mogu zaplesati radnim danima od 18,00 do 20,00 sati, a subotom i nedjeljom u dva termina: od 11,00 do 13,00 sati te 18,00 do 20,00 sati., do 1. siječnja 2018. Krajnji vam je čas da se pokrenete!

Caffe de Matoš nudi i bogatu gastro ponudu. Ugostitelji nude domaću kuhinju u kojoj možete pronaći tople juhe i variva, sarmu, domaći pršut i razne sireve, neizostavne kobasice  – jelenje, domaće, goveđe i ličke, zatim domaće uštipke sa sirom i pršutom, a za osladiti se tu su fritule i dubrovačka rožata. Na menuiju su i leskovački roštilj, Philly Cheese Steak sendvič, porchetta sendvič, poffertjes palačinke, germknedle, razne vrste toplih čokolada i naravno kuhano vino.

Caffe de Matoš

Na zaboravite posjetiti još kultne adventske lokacije Zrinjevac, Klovićeve dvore, HNK te bajkoviti Marićev prolaz… A dok ste u gradu svakako morate kušati i germknedle na platou Gradec. Advent traje još tjedan dana, još uvijek stignete doživjeti cijelu njegovu čari to u najčarobnijem tjednu godine!

Foto: Advent u Zagrebu

Učitati još
Zatvori