Veganski sajam u srcu Zagreba

Veganski sajam u srcu Zagreba

vegeburger-velika

Uoči jubilarnog 10. ZeGeVege festivala održat će se 6. VegeSajam u utorak, 20. lipnja 2017. od 9 do 19 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Odlična je to prilika da se upoznate s cruelty free i veganskim načinom života te da se upoznate sa stvarno bogatom ponudom domaćih proizvođača.

VegeSajam

Zdrava, bezmesna jela i proizvodi domaćih proizvođača i dobavljača čekat će vas na glavnom zagrebačkom trgu. Želite li kušati veganske prerađevine, slastice, razne vrste biljnih mlijeka ili nabaviti odlične veganske recepte, ne propustite VegeSajam. Osim mnoštva veganske hrane, uključujući sirove kolače, moći ćete kupiti i biljnu hranu za pse i mačke. Počastite se zdravim i ukusnim obrokom na licu mjesta, kupiti gotove zapakirane veganske proizvode ili se rashladite sočnim veganskim sladoledima!

@ditsen

@ditsen

Tko će sve biti na VegeSajmu?

Svoje proizvode i usluge na ovogodišnjem VegeSajmu predstavit će izlagači koji će ujedno biti neki od stotinjak izlagača na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu, 8. i 9. rujna na glavnom zagrebačkome trgu, sve domaći brendovi i proizvođači – bio&bio, Encian, Green Point (Bio Era), Annapurna, Greencajg (Sretno zeleno), Tvornica zdrave hrane, Vegehop, Gavita, Sirova hrana, Ami, hrana (Kresoja), Braniteljska zadruga ARKA NAŠA , Sana delikatese, OPG Rožić Ivana, Vegetariana i Slatka tvornica Medenko.

Ne propustite ovaj sajam koji će biti otkriće ne samo za vaše nepce, već i moguću promjenu u vašoj kuhinju i načinu života.

medenko_velika

Slatka tvornica Medenko

Foto: Instagram, hleb&lale, Slatka tvornica Medenko

Učitati još
Zatvori