Journal adventski kalendar: 50nijansi igračke za žene
Journal adventski kalendar: 50nijansi igračke za žene

Journal adventski kalendar:
50nijansi igračke za žene

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x 50 nijansi

50nijansi.hr vam daruje najomiljenije igračke za žene iz blagdanske “Sparkling” kolekcije namijenjene svim iskusnim i pustolovnim ženama koje žele istraživati. Sparkling proizvodi dizajnirani su kako bi vam pružili užitak, zadovoljstvo i omogućili jedno sasvim novo iskustvo. Kolekciju čine Vibrator za G-točku Cecilia, Stimulator klitorisa Verona, Fleksibilni vibrator Eliza te Analni vibrator Isabella.

Journal x 50nijansi adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s 50nijansi igračkama iz ‘Sparkling’ kolekcije, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @50nijansihr Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 2. siječnja 2023. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawaya je @saric_tea – čestitike!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori