Kakvu nam 2021. godinu predviđa numerologija?

Kakvu nam 2021. godinu
predviđa numerologija?

Kraj 2020. godine jedva smo dočekali. Sada, s cijelom 2021. godinom ispred nas, svi smo ujedinjeni u jednoj želji – da nam Nova godina bude bolja. Hoće li 2021. godina biti bolja? Definitivan odgovor na to pitanje ne može nam dati nitko, ali iz perspektive numerologije, naša želja mogla bi nam se i ostvariti.

2021. godina iz perspektive numerologije

Numerologija je sustav vjerovanja da brojevi od 1 do 9 imaju duhovno značenje i simboličko značenje. U numerologiji postoje takozvane Univerzalne godine, odnosno brojevi koji koreliraju s godinom kojoj se približavamo ili godinom u kojoj se nalazimo.

Za Refinery29, Felicia Bender, numerologinja i autorica knjiga Redesign Your Life: Using Numerology To Create the Wildly Optimal You i The Ultimate Guide to Numerology, objasnila je pojam Univerzalne godine kao energetsku prisutnost, sustav podrške ili temu koju svi globalno doživljavamo tijekom godine. Univerzalni broj možete izračunati zbrajanjem znamenki godine. 2021. godina je 2 + 0 + 2 + 1 = 5. Dakle, idemo u 2021. godinu s čarobnim brojem 5. A glavna tema tog broja? Sloboda.

Sloboda kao ključna tema nove godine

“Tematika koju donosi broj 5 su sloboda, preuzimanje rizika, avantura, bijeg”, dodaje Bender i nastavlja. “To je i broj viška. Riječ je o senzualnim iskustvima, zabavi, slobodi, druženju, avanturi. To je vrlo, vrlo katalitičko.”

Ovo tumačenje donosi bar malo optimizma, bez obzira vjerujete li u numerologiju ili ne. Ipak, pandemija koronavirusa nastavlja se i u 2021. što će zasigurno utjecati na godinu ispred nas i donijeti nam još jedan nepredvidljivi roller coaster događaja i emocija. “

Oslobodit ćemo se nekih starih paradigmi. Prošle smo godine vidjeli raspadanje koje se odnosilo na broj četiri, broj koji predstavlja strukturu. Sada, te stvari polako nestaju, a pitanje koje se nameće je što ćemo staviti na njihovo mjesto?

Kako zakoračiti u godinu kojoj će vladati broj 5?

Prihvaćanje promjene i neizvjesnosti

Bender predlaže da prihvatimo promjenu i neizvjesnost koju donosi 2021. – do sad bismo trebali biti profesionalci u tome. Otvorite se i prepustite novim idejama. Zabavite se, ali budite odgovorni jer pandemija još uvijek traje. Pokušajte se usredotočiti na ono što je važno. Budite znatiželjni.

“Neće biti lako, ali pronaći ćemo odgovor i vratiti se u normalu. Neizvjesnost je trenutno nova normala.” za Refinery29 svoje numerološko viđenje 2021. godine zaključila je Felicia Bender.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori