Yugo car adventure: Jeste li spremni za razgledavanje zagrebačkih znamenitosti u “Jugiću”?

Yugo car adventure: Jeste li spremni za razgledavanje zagrebačkih znamenitosti u “Jugiću”?

Većina nas kad pomisli na djetinjstvo odmah u glavi dobije sliku jednostavnijih vremena, bez moderne tehnologije i ubrzanog načina života. U svijetu u kojem se sve mijenja brzinom svjetlosti volimo malo zastati i usporiti tempo. Trendovi se konstantno mijenjaju i prije 30 godina nitko ne bi rekao da ćemo živjeti u svijetu ovakvog tehnološkog napretka. Redovito slušamo rečenice “kako je nekad bilo bolje”, a taj trend nostalgije za retro štihom očigledno je poprilično ustrajan. Toga su itekako bili svjesni u jednom zagrebačkom obrtu i izvukli na ulice nostalgiju na četiri kotača. Uvijek ste se željeli voziti u legendarnom automobilu s dušom, ali bez klime? Zanima vas kako izgleda parkiranje bez servo upravljača i senzora? Negdje u magli sjećate se radio prijemnika s kasetama ili CD-ima, ali tako nešto niste vidjeli desetljećima? Nikada niste čuli za „čok“? Sada možete iskusiti sve to uz laganu vožnjicu u Jugiću! Yugo car adventure nudi totalno novu perspektivu obilaska Zagreba i njegovih znamenitosti.

https://www.instagram.com/p/CC78LmUJx6g/

Legendarni Jugić

Za stanovnike država nekoć ujedinjenih u Jugoslaviju, Yugo nikada nije bio samo automobil. Yugo je bio ravnopravni član obitelji i najbolji prijatelj. Brojne avanture, poput odlazaka na more i skijanje ili vožnje u kolonama na vjenčanja i sprovode, još uvijek se prepričavaju sa smiješkom na licu. O Yugu su snimani dokumentarci i filmovi te pisane knjige i pjesme. Prvi Jugo (kasnije preimenovan u Yugo) predstavljen je predsjedniku Jugoslavije Josipu Brozu Titu još davne 1978. godine, a vrhunac proizvodnje dostiže krajem 80-ih godina prošlog stoljeća.

Okušajte se u vožnji

Ako ste imali Jugića i želite ponovno osjetiti taj miris interijera ili ga nikada niste vozili, a od roditelja slušate o tome godinama ili vas jednostavno zanimaju znamenitosti grada Zagreba i okolice pa želite vodiča-vozača (koji lakše ubacuje u rikverc od vas) – javite se ovoj ekipi i dopustite im da osmisle avanturu s Yugom samo za vas. U ponudi imaju tri Jugića, sva tri 1987.godište, a možete ih iznajmiti s vozačem u gradsku avanturu u trajanju od dva sata. Od romantične vožnje na retro vjenčanju, turističke ture za vaše prijatelje koji dolaze iz zapadnih zemalja, snimanje spotova ili reklama, na vama je da odaberete. Iako je vozač cijelo vrijeme s vama, možete se odvažiti i probati kako je to voziti ovaj legendarni auto. Sve informacije potražite na njihovom webu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori