Vrag nosi Pradu dobiva nastavak

Vrag nosi Pradu dobiva nastavak

vrag-nosi-pradu-1

Vrag nosi Pradu

Film Vrag nosi Pradu postao je jedan od kultnih modnih filmova koje uvijek iznova obožavamo gledati. Anne Hathaway kao Andy Sachs i Meryl Streep kao Miranda Priestly ostvarile su ovdje neke od najzabavnijih uloga čije smo priče ispratili do samog kraja, no kako se na kraju raspleo život najdražeg sporednog lika Emily (Emily Blunt), prve Mirandine asistentice?

vrag-nosi-pradu-2-

When Life Gives You Lululemons

To ćemo saznati uskoro u novoj knjizi autorice Lauren Weissberger, bivše asistentice Anne Wintour, koju piše kao nastavak svojeg bestsellera Vrag nosi Pradu prema kojem je nastala ekranizacija. Odličnog imena When Life Gives You Lululemons (referenca na poznati sportski brend čije tajice za yogu žene obožavaju), službeno će biti objavljena 5. lipnja 2018. i već se za nju možete predbilježiti na Amazonu.

Emily Charlton je sada imidž konzultantica koja radi za hollywoodske zvijezde, no nakon nekoliko izgubljenih klijenata već postaje nervozna. Kad joj se pruži prilika da radi za supermodela Karolinu Hartwell, zna da je ne smije propustiti, no prihvaćanje takvog posla znači selidbu u bogato predgrađe Greenwich, Connecticut. Neobičnom duetu kao vođa kroz predgrađe postaje Miriam koja je nedavno napustila uspješnu poziciju u jednoj odvjetničkoj firmi kako bi ostala kod kuće s djecom. I nitko od njih nije ni slutio da će život u predgrađu biti još turbulentniji nego u velegradu…

When Life Gives You Lululemons

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori