Vokalno-scenski spektakl u Kaptol Boutique Cinema

Vokalno-scenski spektakl u
Kaptol Boutique Cinema

kaptol-kava-1

Kaptol Boutique Cinema by CineStar

Najnovije kino u Zagrebu, Kaptol Boutique Cinema by CineStar, od samog otvorenja na tjednoj bazi nudi zanimljiva događanja. WOW bar već je profiliran kao mjesto odličnog druženja, svečanih premijera, glazbenih večeri, koktela i finih vina, a 8. lipnja će ugostiti i polaznike pjevačke škole Husar&Tomčić! Riječ o nesvakidašnjem vokalno – scenskom spektaklu pod umjetničkim vodstvom Ivane Husar i Martine Tomčić, posebno osmišljenom baš za ambijent WOW bara – upravo je zato riječ o unikatnom doživljaju!

Pjevačka škola Husar&Tomčić

Polaznici škole već su nekoliko tjedana incognito nastupali kako bi pronašli savršenu mjeru pokreta i repertoara za sam nastup i sad je vrijeme, kako otkriva programsko vodstvo kina, da se taj show razotkrije. Uživat ćete u songovima poznatih brodvejskih mjuzikala, glazbenim momentima iz filmskog repertoara, kao i u trenutno aktualnim svjetskim hitovima.

Nastup započinje u 21 sat, koncipiran je u dva seta koji traju po pola sata do četrdeset minuta, a ulaz u WOW bar je slobodan.

Husar Tomcic Music Cinema 2

Husar&Tomčić škola pjevanja već niz godina producira inovativne scensko – edukacijske programe  poput mjuzikla gdje njeguju tri temelje tri temeljne discipline –  ples, glumu i pjevanje. Osnivačice škole pjevanja, mentorice te ujedno i umjetničke ravnateljice svih programa i projekata  su Ivana Husar i Martina Tomčić, umjetničke voditeljice showa “Tvoje lice zvuči poznato”, koje su predanim radom usavršile pjevačke sposobnosti mnogih poznatih lica na hrvatskoj sceni.

Zanimljivo je da se u kinu svake subote održavaju akustične svirke koje već imaju svoju publiku, a više informacija o filmovima i događanjima u kinu pratite na www.kaptolcinema.hr kao i na društvenim mrežama kina Facebook i Instagram.

Učitati još
Zatvori