Što raditi ovog vikenda? Imamo 5 prijedloga. Sjajna vijest – ulaz je besplatan
Što raditi ovog vikenda? Imamo 5 prijedloga. Sjajna vijest – ulaz je besplatan

Što raditi ovog vikenda? Imamo 5 prijedloga. Sjajna vijest – ulaz je besplatan

Pred nama je novi vikend, a s njim dolaze i nova zanimljiva događanja. Ovoga puta izdvojili smo njih pet, a sjajna je vijest kako je njihovo pohođenje besplatno. Od glazbe do istraživanja antičkih lokaliteta, naš popis čeka vas u nastavku:

Glazbeni uvod u vikend

Ovog petka, 24. svibnja večer možete započeti na sjajnom glazbenom druženju koje se sprema u Koncept Mlinček. Tamo vas čeka Art N’ Soul – Event, osmišljen s ciljem promocije ženskih kreativnih snaga. Ovoga puta publici će se predstaviti dvije mlade pjevačke snage – Stefany Žužić i Lu Dedić. Ulaz je besplatan, a program započinje od 19 sati. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, a više detalja čeka vas ovdje.

Koncept Mlinček

Subotnje druženje za sve biljkoljupce

Nakon iznimno uspješnog 1. Plant marketa na Branimircu, ove subote, 25. svibnja stiže drugo izdanje. Posjetitelje očekuje jednodnevno druženje uz besplatne radionice, prodajni market bilja i prateće opreme te glazba za biljke.

Popularna Razmjena biljaka održat će se od 17 h do 18 h kada će svi željni novih zelenih cimera moći donijeti svoje adute za biljnu zamjenu, a kući ponijeti nove zelene prijatelje. Za vrijeme manifestacije na lokaciji će biti sparkirana i Kampica koja će nuditi priliku za osvježenje i odmor, za biljke i njihove vlasnike. Više detalja dostupno je ovdje. 

 

Novo izdanje dragog nam Art parka

Od petka do nedjelje imamo priliku uživati i u novom izdanju Art parka, ovoga puta na novoj adresi. Trenutno najuzbudljivija umjetnička lokacija u gradu, studio i galerija Klet u Ilici 73, postat će dom Art parku u sklopu trodnevne manifestacije 24., 25. i 26. svibnja. Osim posjeta izložbi Zvonimira Haramije Hansa, čekaju vas i glazba te film pod zvijezdama, a svi detalji su dostupni na linku.

Art park

Glazba uz pivce za živce

Svi ljubitelji vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom ovog vikenda još stignu uživati na Zagreb Beer Festu. Ovogodišnje izdanje potrajat će do 26. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana. Sedmo izdanje festivala ugostit će brojna imena, uključujući i  Vojka V, Miach i Edu Maajku  Svi detalji čekaju vas na linku.

Zagreb Beer Fest

Zakoračite u neka druga vremena

Ovog vikenda mogli biste svratiti i do Ščitarjeva. U sklopu obilježavanja 30 godina Arheološkog parka Andautonija u subotu, 25. i nedjelju, 26. svibnja održat će se Dani Andautonije. Organiziran je i besplatan prijevoz od Zagreba do poznatog arheološkog nalazišta, a posjetitelji će moći sudjelovati u brojnim radionicama i igraonicama, stručnim vodstvima, predavanjima i koncertima te kušajte hranu pripremljenu prema rimskim receptima. Svi detalji dostupni su na linku.

Foto: Promo, Ernest Mazarekić

Učitati još
Zatvori