Veliki koncert Nipplepeoplea u Zagrebu

Veliki koncert Nipplepeoplea u Zagrebu

Nipplepeople 02

Nipplepeople u Tvornici kulture

Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 24. veljače. Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček Frka jedan je od najuspješnijih songova sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata Frke je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih Sutra i Broj, preko Bolji i Ne volim te, pa do sjajnog Balkan Expressa i naposlijetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nenapravili niti jedan krivi korak.

Nipplepeople 03

Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 24. veljače napasti Veliki pogon najvećeg zagrebačkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini. Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 20. prosinca po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će se trebati izdvojiti 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr” rel=”noopener” target=”_blank”>eventim.hr.

Nipplepeople 04

Učitati još
Zatvori