Najveći koncert balkankan ekipe u Tvornici

Najveći koncert balkankan ekipe u Tvornici

drtvored post 1

Ususret svom najvećem nastupu u zagrebačkoj Tvornici kulture 1. travnja, balkankan ekipa Drvored objavila je novi spot i singl za pjesmu ”Baš sam sretan”.

Video za najljepšu baladu s albuma ‘Arhelino’ nastao je kao rezultat dugogodišnjeg prijateljstva i suradnje Drvoreda sa snimateljem i producentom Marinom Nekićem koji je napravio i prvi spot za “Le vieux marin / Ribar”. Ovog puta se uz pjesmu “Baš sam sretan” autor odlučio poigrati s filmskom tematikom i kadriranjem jer pričom uvodi gledatelja u osebujan kontekst surove stvarnosti, donekle u kontrastu s tekstom ljubavne pjesme koja govori o nježnosti i privrženosti, te potiče gledatelja na razmišljanje i maštanje.

Nakon izvrsnih kritika i reakcija, bend je spreman za veliku pozornicu i svoj najveći koncert u karijeri kada će njihov široki raspon world music, ska i rock glazbenih utjecaja raspametiti publiku. Ovu deveteročlanu ekipu krasi iznimna puhačka sekcija, tekstovi na francuskom i hrvatskom jeziku te možemo reći kako su apsolutno unijeli svježinu na hrvatsku glazbenu scenu. U kratkom roku njihovi koncerti postali su plesna atrakcija, a žanr “balkankan” koji su osmislili polako, ali sigurno širi se regijom.

drvored post 2

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture su 30 kuna u pretprodaji, na dan koncerta 40 kuna. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18 te entrio.hr.

Učitati još
Zatvori