Unikatna zabava na Sljemenu

Prošlo je godinu dana od zadnjeg ‘Prirode i Društva’ te je došlo vrijeme za novu dozu zabave u prirodi. ‘Priroda i društvo’ je event na Sljemenu u Planinarskom domu Runolist. Event je organiziran od strane Wayoudo i Fun factory turističkih agencija, a održat će se 13.06 s početkom u 16 sati. Ugodno popodnevno druženje će se tako pretvoriti u event prepun vrhunske zabave i kvalitetne elektronske glazbe. Okupljene će zabavljati čak 7 DJ-a. Tradicionalno okupljalište prije samog događaja je Mihaljevac, na kojem će se sve prisutne čekati organiziran prijevoz.

planinarskidom

Cilj eventa je približiti se urbanoj populaciji željnoj zabave na jedan novi, unikatan način. Party na takvoj je lokaciji idealan način za privlačenje ove ciljane skupine. PD Runolist na izrazito zanimljivoj je lokaciji okružen šumom i famoznim pogledom na grad. Cijena karte je 70 kn a uključuje prijevoz (Mihaljevac – Sljeme – Mihaljevac) busevima i ulaznicu. Sve informacije o eventu možete pronaći ovdje.

Swanky_lifestyle_post 4

Ususret zanimljivom partyju, večeras 30.05 na svojoj terasi Swanky Monkey Garden ugošćuje ‘Priroda i Društvo warm up party’.

Foto: Facebook (Sljeme – planinarski domovi) / Rajna Raguz Photography

Učitati još
Zatvori