Zoe narukvice od kristala donose mir te opuštaju um i tijelo

Zoe narukvice od kristala donose mir
te opuštaju um i tijelo

Ima li išta bolje od prekrasnog komada nakita koji vam pomaže odagnati stres, prazninu i sivilo svakodnevice? Zoe narukvice od kristala donose mir, opuštaju um i tijelo i na suptilnoj razini mijenjaju vaš život na bolje.

Zoe narukvice

Ljeto nam se opasno približilo i nakon karantena i izolacija svi smo se ponovno vratili u normalu. Nekada nam je upravo taj povratak poprilično težak i mnogi od nas žude za smirajem i uravnoteženim životom. Indira Juratek koja stoji iza brenda, kaže kako su iscjeljujuće Zoe narukvice poput šetnje netaknutom prirodom. „Donose ti smiraj, opuštaju um i tijelo te na suptilnoj razini mijenjaju tvoj život nabolje. Kristali nam pomažu utjeloviti u svom biću frekvencije harmonije, ljubavi, spokoja te potiču našu kreativnost i olakšavaju komunikaciju nas s drugima, kao i s nama samima. Pružaju nam zaštitu, pomažu nam proći kroz energetske i emotivne blokade, dodaju na magiji života.“

https://www.instagram.com/p/CAuVlsRJOlN/

HandMade i SoulMade

Zoe narukvice ručno su rađene s namjerom da budu suputnici na putu samospoznaje. I ne samo da su HandMade, one su i SoulMade, kaže Indira. Ovi, samo na prvi pogled šareni kamenčići duginih boja, spojeni bakrom ili srebrom, čine unikatan iscjeljujući nakit visoke frekvencije. Indira nakit radi otkad je bila djevojčica, a kroz život se od raznih tehnika i materijala odlučila upravo za kristale. Kamenje nabavlja sa svih strana svijeta, a sam proces izrade za nju je meditativni proces. Ovdje možete potražiti cijelu galeriju, a mi smo izabrali nekoliko narukvica koje su nam se najviše svidjele.

Foto: Indira Juratek

Učitati još
Zatvori