Vaze u obliku vrča koje će krasiti naše domove
Vaze u obliku vrča koje će krasiti naše domove

Vaze u obliku vrča koje će
krasiti naše domove

S dolaskom ljeta, sve nekako živne, pa tako i priroda ima vedru i mirisnu notu. Dani su sve duži i topliji pa svaki slobodni trenutak volimo provesti u šetnji prirodom, upijajući opojne mirise cvijeća i biljaka čiji miris prožima zrak. Međutim, miris prirode volimo unijeti i u svoje domove. Osim što napokon možemo uživati u domu na terasi ili balkonu, volimo svoj kutak ukrasiti predivnim biljkama.

Miris prirode u domu

Jedan od načina kako podignuti prostor prirodnim mirisima jest cvijeće koje donosi živost, kako u prirodi tako i u našim domovima. Stoga nam je cvijeće svakako jedna od omiljenih dekoracija. Kako bismo barem malo u svoj dom unijeli dašak prirode, volimo posegnuti za tradicionalnim ružama, tulipanima, božurima, narcisama… Ipak, što je lijepi cvijet bez lijepe vaze?

Vaze u obliku vrča

Tu nam je izbor još teži jer volimo vaze u raznim oblicima i izrađene od raznih materijala. Stoga smo vam ovoga puta odlučili olakšati izbor. Posljednjih godina prevladavaju one od prirodnih materijala, a posebice one od gline. Bilo da se odlučite za staklene, kamene ili porculanske, važno je da ih prilagodite svom domu. Jedno im je zajedničko – oblik. Vaze u obliku vrča sve su popularnije u interijerima. Zbog svog oblika i praktičnosti, interijeru će dati jedan tradicionalni izgled. Ove vaze zbog svog posebnog dizajna mogu poslužiti kao samostalni ukras, posuda za piće, ali i kao vaza.

vrčaste vaze
vrčaste vaze

Stoga ako i vi razmišljate o jednoj novoj koja će vam osvježiti prostor, skratili smo vam vrijeme i pronašli nekoliko vaza u obliku vrča koje će ovog ljeta krasiti naše domove.

Selectedd
selectedd
selectedd
anthropologie
anthropologie
Zara Home
Zara Home
H&M
H&M
H&M
H&M

Foto: Unsplash, Pexels, H&M, Zara Home, Selectedd

Učitati još
Zatvori