Vaze u obliku vrča koje će krasiti naše domove
Vaze u obliku vrča koje će krasiti naše domove

Vaze u obliku vrča koje će
krasiti naše domove

Stiglo nam je proljeće, a samim time priroda polako dobiva šarenu i mirisnu notu. Dani su sve duži i topliji pa svaki slobodni trenutak volimo provesti u šetnji prirodom, upijajući opojne mirise cvijeća i biljaka koje su se počele buditi. Međutim, miris prirode volimo unijeti i u svoje domove. Osim što napokon možemo uživati u domu uz otvoreni prozor, volimo svoj kutak ukrasiti predivnim biljkama.

Miris prirode u domu

Jedan od prvih vjesnika proljeća svakako je cvijeće koje donosi živost, kako u prirodi tako i u našim domovima. Stoga nam je cvijeće svakako jedna od omiljenih dekoracija. Kako bismo barem malo u svoj dom unijeli dašak prirode, volimo posegnuti za tradicionalnim ružama, tulipanima, božurima, narcisama ili drugim proljetnicama. Ipak, što je lijepi cvijet bez lijepe vaze?

Vaze u obliku vrča

Tu nam je izbor još teži jer volimo vaze u raznim oblicima i izrađene od raznih materijala. Stoga smo vam ovoga puta odlučili olakšati izbor. Posljednjih godina prevladavaju one od prirodnih materijala, a posebice one od gline. Bilo da se odlučite za staklene, kamene ili porculanske, važno je da ih prilagodite svom domu. Jedno im je zajedničko – oblik. Vaze u obliku vrča sve su popularnije u interijerima. Zbog svog oblika i praktičnosti, interijeru će dati jedan tradicionalni izgled. Ove vaze zbog svog posebnog dizajna mogu poslužiti kao samostalni ukras, posuda za piće, ali i kao vaza.

vrčaste vaze
vrčaste vaze

Stoga ako i vi razmišljate o jednoj novoj koja će vam osvježiti prostor, skratili smo vam vrijeme i pronašli nekoliko vaza u obliku vrča koje će ovo proljeće krasiti naše domove.

Foto: Unsplash, Pexels, H&M, Zara Home, IKEA, Selectedd

Učitati još
Zatvori