Nakon knjige ‘Oni’, Tisja Kljaković predstavila je i majice s humorističnim ilustracijama

Nakon knjige ‘Oni’, Tisja Kljaković predstavila je i majice s humorističnim ilustracijama

Prošle je godine Tisja Kljaković Braić osvojila publiku knjigom “Oni” – prvo je na društvenim mrežama počela objavljivati ilustracije u kojima su prikazane svakodnevne situacije parova, neovisno o tome jesu li u braku ili u vezi. Ilustracije koje su nasmijale mnoge objedinila je u knjizi, a njome je odmah osvojila publiku jer jednostavnim ilustracijom i tek ponekom popratnom rečenicom izražava bit međuljudskih odnosa na humorističan način.

Sve ljubitelje njezinih ilustracija posebno će oduševiti vijest da je Tisja Kljaković Braić predstavila i majice s genijalnim ilustracijama. Riječ je o jednostavnim bijelim t-shirtima kratkih rukava, nastale u suradnji s tvrtkom Galeb Omiš, a na njima je prikazano pet različitih ilustracija te se mogu naručiti u muškoj ili ženskoj veličini. Ove majice došle su taman na vrijeme u kojem već lagano počinjemo razmišljati o kupovini božićnih darova pa vjerujemo kako će mnogi upravo u njima pronaći idealan poklon za dragu osobu na koji će se zajednički nasmijati.

Ilustracije intimnih trenutaka s kojima se mnogi mogu poistovjetiti

Tisja Kljaković

Dio svojih radova autorica je predstavila u kolovozu prošle godine kad je održana izložba “Zimske slike i ljetke karikature”. Na izložbi je bilo moguće vidjeti dio njezinih radova, nastao u proteklih nekoliko godina, a svima je zajednički iskren pristup autorice radu gdje se na crtežu bilježe intimni, svakodnevni trenuci. Bez obzira na to što je u prvom planu jedan par, odnosno ‘oni’, kako i samo ime knjige kaže, sa situacijama prikazanima na ilustracijama, odnosno šaljivim posebnostima iz svakodnevnog, zajedničkog života, mnogi se mogu poistovjetiti. U nastavku donosimo majice s potpisom Tisja Kljaković Art, a sve informacije možete pronaći na Facebook stranici Tisja Kljaković Art.

Tisja Kljaković
Tisja Kljaković
Tisja Kljaković
Tisja Kljaković
Tisja Kljaković
Tisja Kljaković
Tisja Kljaković

Foto: Facebook Tisja Kljaković Art

Učitati još
Zatvori