Uvijek hidratizirani uz bočice koje ćete svugdje nositi sa sobom

Uvijek hidratizirani uz bočice koje
ćete svugdje nositi sa sobom

Stalno slušamo o tome koliko je hidratacija važna i zašto je dovoljan unos tekućine neophodan za dobrobit našeg organizma. Topli, sunčani, dugi dani mnoge će izmamiti na svježi zrak i razne aktivnosti na otvorenom. S obzirom na to, prirodno ćemo povećati želju za unosom vode, ali i raznih čajeva. Plastična pakiranja ne štete samo okolišu već se sve više ističe važnost toga da piti iz plastične bočice nije zdravo.

Jako cool termosice brenda S’well Bottle  pronašli smo na profilima blogerica. Kamo god krenule i putovale uvijek ih nose sa sobom, a uz to su i fotogenične te BPA free. 

Jako fotogenične S’well bočice

Teško je izabrati samo jednu iz kolekcije jer svaka je posebna na svoj način. S’well bočice dolaze u nekoliko veličina i čitavoj paleti boja i uzoraka. Razigrani dizajn čini ih idealnim za nošenje ‘sa stilom’ na sportske aktivnosti, posao, plažu ili putovanje. Minimalistice će brzo osvojiti one metalik, dok će za malo hrabrije one ručno oslikane ili prekrivene glitterom biti najbolji odabir. Jedno je sigurno – svi će vas pitati gdje ste ih kupili. U ponudi imaju i šalice pa ćete u S’well dizajnu uživati i kod kuće.

Termosice u službi hidratacije

S’well Bottle napravljene su s dvostrukom metalnom stijenkom, a glavna osobina im je da dugo čuvaju toplinu pa će uz njih čaj ili kava ostati vruća satima. No, priča ne staje tu jer su dizajnirane tako da se ne mogu ogrebati lako, a otporne su i na udarce. Ako ih koristite ‘u pokretu’ ne zaboravite staviti čep. No, često se koriste i kao svojevrsna šalica, a širina grla također dolazi u nekoliko veličina. Na profilima blogerica dobile su dvostruku ulogu: bočica za hidrataciju i modni dodatak. Na linku izaberite svoju omiljenu i učinite nešto dobro za svoje zdravlje, dostavljaju ih i u Hrvatsku.

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori