Ove svjetiljke slatke su kao bombon i idealne za ljubitelje retro detalja
Ove svjetiljke slatke su kao bombon i idealne za ljubitelje retro detalja

Ove svjetiljke slatke su kao bombon i
idealne za ljubitelje retro detalja

Svi se ponekad volimo zasladiti omiljenim slatkišem – bilo da je riječ o čokoladnim desertima, voćnim poslasticama ili bombonima. Kako god bilo, svatko ima svoju ‘slabost’, a sigurni smo da pamtite bombone koje su nam nekada kriomice davale bake. Ti su nam bili najslađi. Karamelizirani bomboni ukrašeni bijelo-crvenim prugicama koji podsjećaju na Božić, toplinu, ljubav i onaj slatki okus koji nas teleportira u neka lijepa, nostalgična, bezbrižna vremena. Osim simpatičnog oblika i ukrasa, osvajaju svojim okusom. Nema boljeg osjećaja od onog kada legnemo u fotelju, upalimo omiljenu seriju i uživamo u slatkom okusu omiljenog slatkiša.

Vintage detalj za dom

Zašto govorimo o slatkišima i kako smo se sjetili retro-bombona? To možemo zahvaliti danskom brendu koji je inspiriran ovom slasticom kreirao preslatke svjetiljke koje smo odmah poželjeli u svom domu. Savršeni spoj vintage detalja, razigranosti i topline svjetlosti odlično će se uklopiti u svaki dom.

Svjetiljke koje podsjećaju na bombon

Millefiori Interior danski je brend koji povezuje eklektičnu i šarenu kolekciju vintage komada. Od rasvjete, ogledala, staklenih predmeta i namještaja, ovdje će svi ljubitelji starinskih komada pronaći nešto za sebe i svoj dom. Osnovale su ga dvije sestre, Natasha i Frederikke, koje su uvijek dijelile zajedničku ljubav prema bezvremenskom dizajnu i sanjivim bojama, uzorcima i materijalima.

Nama su posebno za oko zapele svjetiljke koje oblikom i uzorkom podsjećaju na starinske bombone kakve smo voljeli kao djeca. Možete birati između stropnih varijanti ili stolne lampe. Što goda da odlučili, ne sumnjamo da ćete uživati u slatkoj atmosferi koju će unijeti ove svjetiljke u vaš prostor.

Osim što ove preslatke svjetiljke možete naručiti online, one su dostupne i u fizičkim trgovinama u Kopenhagenu. Bacite oko na njihovu web-stranicu, samo oprez! Kolekciju gledate na vlastitu odgovornost jer može izazvati želju za slatkim! 😉

Foto: Instagram (@millefiori_interior)

Učitati još
Zatvori