Slatko kao cukar svijeće su inspirirane Dubrovnikom
Slatko kao cukar svijeće su inspirirane Dubrovnikom

Slatko kao cukar svijeće su
inspirirane Dubrovnikom

Ručno rađene svijeće brenda Slatko kao cukar svoju inspiraciju pronašle su u motivima grada Dubrovnika, ali i u samom ljudskom tijelu koje je oduvijek vječna inspiracija raznim umjetnicima. Elena Vračarić iz Dubrovnika tako radi predivna mala umjetnička djela u vosku koja smo poželjele u našim dnevnim boravcima. 

slatko kao…

“Sve je započelo posve i sasvim slučajno. Ljudsko tijelo je oduvijek bilo nadahnuće za sve vrste umjetnosti, pa tako i ovu našu. Krenulo je prvo s jednom svijećom. Onom za ‘svoju dušu’, ne sanjajući da će se ona ikad ikome svidjeti. Bila je skroz nesavršena i početnička, ali je nama bila slatka kao cukar. Poseban je osjećaj kada hobi pretvoriš u nešto više, a još posebniji kada vidiš Gospara ili Sinjorinu na njihovoj novoj kućnoj adresi.”– kaže Elena.

Ručni rad

Sve su svijeće ručni rad, napravljene s ljubavlju. Osim zanosnih oblina koji slave ženstvenost i muževnost, te poznatih motiva Dubrovnika, Elena izrađuje i svijeće s motivima znamenitosti drugih hrvatskih gradova. Upravo zato ove svijeće su idealna prilika da prošećete hrvatskim ljepotama bez da izađete iz svog doma. Možda vas čak i inspiriraju na putovanja i otkrivanja istih što nikada nije na odmet. Svijeće možete naručiti na njihovom webu. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori