U Amruševoj otvoren CHERRY Shop by Sheriff&Cherry – prvi smo ga posjetili
U Amruševoj otvoren CHERRY Shop by Sheriff&Cherry – prvi smo ga posjetili

U Amruševoj otvoren CHERRY Shop by Sheriff&Cherry – prvi smo ga posjetili

Sheriff&Cherry, omiljeni hrvatski brend, otvorio je novi CHERRY Showroom & Shop u samom srcu Zagreba, u Amruševoj 5. Posjetili smo ga prije svih i malo je reći da smo oduševljeni idejom i konceptom. 

CHERRY SHOWROOM & SHOP

Ideja CHERRY SHOWROOM & SHOP je predstaviti i ponuditi cjelokupan Sheriff&Cherry svijet; od naočala, apparela, accesoriesa do raznih memorabilija. Pravi mali dizajnerski kutak postat će, ne sumnjamo, omiljeno mjesto svih koji cijene vrhunski dizajn. Urbani identitet showrooma savršeno se sjedinjuje s idejom i vizijom brenda koji majstorski spaja umjetnost, dizajn i street kulturu. Kroz ovaj prostor brend Sheriff&Cherry surađivat će s raznim drugim kreativcima, te će tako u ponudi osim Sheriff&Cherry komada, s vremenom biti kolaboracija, zanimljivih vintage ponuda, knjiga, namještaja i svega onoga što već godinama inspirira sam brend.

Novo cool mjesto u gradu

Nešto više od četrdeset kvadrata Cherry Shopa zamišljeno je kao prostor za druženja i susrete svih vrsta kreativaca domaće i regionalne scene, koja je, ne zaboravimo, poprilično jaka. Smješten u prizemlju zgrade iz 19. stoljeća, s velikim izlozima podsjeća na slična mjesta u drugim europskim i svjetskim metropolama, mekama umjetnosti i dizajna. Sve to zaslužno je za poseban šarm kojim prostor odiše na prvi pogled. Amruševa itekako ima potencijal postati jedna od najzabavnijih i najzanimljivijih ulica u gradu upravo zbog rekonstrukcija kojima je podvrgnut veći dio ulice, ali i zbog same lokacije koja je svega nekoliko koraka udaljena od glavnog zagrebačkog trga. 

Hrvatska pa i Zagreb naš su dom. Bilo je vrijeme da ponovno budemo prisutni „na ulici“, među ljudima, ovoga puta s jednim našim prostorom. Bit će ovo jedna zanimljiva godina u duhu Sheriff & Cherry”. – Revolucionarno najavljuje kreativac Mauro Massarotto, koji stoji iza Sheriff&Cherry “pokreta”.

Work in progress 

Kako i priliči jednom ovakvom ozbiljnom i etabliranom brendu i njegov zagrebački Showroom & Shop će biti u konstantnoj evoluciji i metamorfozi. Sheriff & Cherry godinama surađuje s raznim brendovima i umjetnicima (to je dio DNA brenda), ali i pomiče granice. Tako su za cijeli prostor zaslužni lokalni street art kreativci koji su mu udahnuli snažnu notu urbanog i street đira. Pomaknut i odvažan, s dozom ironičnog vandalizma, showroom svojim zidovima podsjeća na slična mjesta kakva smo navikli viđati u mekama graffiti umjetnosti kao što su Berlin, Pariz ili London. Međutim nije sve stalo samo na dekoraciji već je taj duh prenesen i na Sheriff & Cherry komade koje su, kao i zidove Cherry shopa, “kustomizirali” Ivana Stećuk, Borna Ivanuša, Anja Mergedus i Val Požar. 

Komadi ekskluzivno u showroomu

Novi CHERRY Showroom & Shop otvoren je za sve – prijatelje i poznanike brenda, kao i za one koji ih još uvijek ne poznaju dovoljno, stoga je ovo idealna prilika da se pobliže upoznaju s DNA i vizijom brenda. Sheriff & Cherry komade uvijek možete potražiti na www.sheriffandcherry.com. Neki komadi bit će dostupni isključivo u shopu, stoga nikako nemojte zaboraviti prošetati do Amruševe prvom prilikom kad ste u blizini. 

Učitati još
Zatvori