Ima li slađih svijećnjaka? Ovi u obliku duha s kroasanom i perecom jednostavno su neodoljivi
Ima li slađih svijećnjaka? Ovi u obliku duha s kroasanom i perecom jednostavno su neodoljivi

Ima li slađih svijećnjaka? Ovi u obliku duha s kroasanom i perecom jednostavno su neodoljivi

Ispijanje prve jutarnje kave za većinu je ljudi omiljen jutarnji ritual u kojem se opuštaju i pripremaju za novi dan. Na one dane kada nismo u žurbi i kada si možemo priuštiti uživanje u kavi kod kuće, umjesto da uzmemo coffee to go i jurimo na posao – želimo da uživanje bude maksimalno.

Veliki smo obožavatelji keramike, pa su tako i keramičke šalice proizvod na koji smo slabi. Od domaćih kreativaca pa do stranih studija, ne možemo odoljeti kada vidimo originalne i neobične šalice. Ovog su nas puta osvojile šalice brenda Kiwi Poca Ceramics koje krase drške u obliku pereca, kroasana, bagel peciva – idealne su za jutarnje kave uz doručak!

Kiwi Poca Ceramics šalice

Brend Kiwi Poca Ceramics bavi se ručnom izradom keramičkih proizvoda, ponajviše šalica i tanjurića, no u ponudi možete pronaći i razne zgodne ukrasne figurice. Njihove najšarmantnije šalice one su s drškom perecom ili kroasanom. Šalice su zapremnine od 250 ml i 300 ml, a uz njih možete naručiti i tanjuriće u obliku tosta!

Svaki njihov proizvod 100% je ručno rađen, pa je tako i jedinstven i poseban. Osim što su odličan poklon za dragu osobu, mi smo odmah poželjeli i barem jednu za sebe!

Detalji za Halloween

Ovoga puta pripremili su nešto preslatko i za nadolazeći Halloween. Iako je riječ o zapadnjačkoj tradiciji, mnogi vole i svoj dom ukrasiti minimalističkim detaljima. Ako pak niste ljubitelj ove tradicije, sigurni smo da ćete ovaj preslatki ukras poželjeti u svom domu, ako zbog ničeg drugog, onda barem zbog dizajna i sitnih detalja. Možete ih koristiti kao svijećnjak, a za to služe i mini vafli.

Tko kaže da duhovi moraju biti strašni?

U svoju su ponudu od 1. listopada uvrstili keramičke duhove. Tko kaže da duhovi moraju biti strašni? Ovi slatki duhovi dolaze u različitim varijantama. U ruci drže kroasan, perec ili baguette, a savršeno se mogu uklopiti s tanjurićem u obliku tosta. Sve u svemu, ovaj set šalica, tanjurića i ukrasa razvedrit će vam početak dana. Sve proizvode ovog brenda možete naručiti ovdje.

duh s baguetteom_ Kiwi Poca Ceramics
duh s perecom_Kiwi Poca Ceramics
duh s kroasanom_Kiwi Poca Ceramics

Foto: Instagram (@kiwipoca), Etsy

Učitati još
Zatvori