Želimo ove divne keramičke šalice za kavu s perecima, kroasanima i bagelsima
Želimo ove divne keramičke šalice za kavu s perecima, kroasanima i bagelsima

Želimo ove divne keramičke šalice za kavu s
perecima, kroasanima i bagelsima

Ispijanje prve jutarnje kave za većinu je ljudi omiljen jutarnji ritual u kojem se opuštaju i pripremaju za novi dan. Na one dane kada nismo u žurbi i kada si možemo priuštiti uživanje u kavi kod kuće, umjesto da uzmemo coffee to go i jurimo na posao – želimo da uživanje bude maksimalno.

Veliki smo obožavatelji keramike, pa su tako i keramičke šalice proizvod na koji smo slabi. Od domaćih kreativaca pa do stranih studija, ne možemo odoljeti kada vidimo originalne i neobične šalice. Ovog su nas puta osvojile šalice brenda Kiwi Poca Ceramics koje krase drške u obliku pereca, kroasana, bagel peciva – idealne su za jutarnje kave uz doručak!

Kiwi Poca Ceramics šalice

Brend Kiwi Poca Ceramics bavi se ručnom izradom keramičkih proizvoda, ponajviše šalica i tanjurića, no u ponudi možete pronaći i razne zgodne ukrasne figurice. Njihove najšarmantnije šalice one su s drškom perecom ili kroasanom. Šalice su zapremnine od 250 ml i 300 ml, a uz njih možete naručiti i tanjuriće u obliku tosta!

Svaki njihov proizvod 100% je ručno rađen, pa je tako i jedinstven i poseban. Osim što su odličan poklon za dragu osobu, mi smo odmah poželjeli i barem jednu za sebe! Sve proizvode ovog brenda možete naručiti ovdje.

Učitati još
Zatvori