Remote festival: Ekipa iz Graffiti na gradele oslikat će podzemnu u New Yorku

Remote festival: Ekipa iz Graffiti na gradele
oslikat će podzemnu u New Yorku

ny-subway

Još nas samo dva dana dijeli od prvog izdanja Remote, glazbenog festivala proširene stvarnosti. Festival će se održati u subotu 20. i nedjelju 21. veljače uz nastupe čak osam bendova koje predvode Elemental, Nipplepeople, ABOP i Chui, uz bogat izložbeni program.

“Usput uz put”

Popratni program Remote festivala otvara izložba fotografija Konrada Lovrenčića “Usput uz put”. Ritam oka ovog glazbenika prati se nizom usputnih isječaka prostora snimljenih mobitelom. Najčešće iz pozicije auto putnika, vozeći se na koncerte ili obiteljske otpočinke. Razvučeni motivi stabala, cestovne rasvjete i arhitekture dominiraju kadrovima, a pojedini ciklusi rendgenski bilježe stanje društva. Izložbu možete pogledati u subotu u 19:20 i u nedjelju u 20:45. Na festivalu ćete moći pogledati i izložbu Kristijana Smoka “Wandering Into The Uknown” od subote u 20:45 do nedjelje u 19:25.

GNG u NYC Subwayu

Izložbenom dijelu Remote festivala priključuje se ekipa Graffiti na Gradele i graffiti akcija u NYC Subwayu. Umjetnici Chez, Sarme, Royal, Rakun i Casino napravili su grafite koji će se postaviti u 3D model podzemne u New Yorku. Posveta je to grafitima koji su i nastali u podzemnoj željeznici, a ovoga puta će se na virtualnoj izložbi radovi naših grafitera i umjetnika naći na vlakovima i zidovima podzemne. Izložba će biti dostupna oba dana od 20:00.

GNG-Remote

Foto: Promo, Pexels

Učitati još
Zatvori