Priključite se nekoj od ovih radionica izrada uskrsnih vjenčića i ukrasa
Priključite se nekoj od ovih radionica izrada uskrsnih vjenčića i ukrasa

Priključite se nekoj od ovih radionica
izrada uskrsnih vjenčića i ukrasa

Ušli smo u uskrsni tjedan. Ovih dana sve je podređeno pripremi za ovaj blagdan, a koja uključuje sve od uređenja interijera, bojanja pisanica do pripreme najukusnije hrane za druženje s našom obitelji i prijateljima. Ako ste već krenuli u dekoriranje, mogli biste se okušati i u nečem novom. Uskrsni vjenčići uvijek izgledaju dobro, a možete izraditi svoje uz pomoć savjeta stručnjaka. Aktualno je nekoliko radionica pa se vrlo lako možete priključiti. 

Đardionice 

U omiljenom Đardinu na rasporedu je nekoliko radionica kojima se možete pridružiti kako biste naučili izrađivati nove dekoracije za svoj dom. 

Radionica izrade uskrsnih girlandi za stol

Opis radionice: Naučite kako isplesti jednostavnu modernu girlandu od maslinovih grana i drugog bilja za ukrasni stol. Postavit ćemo kako bi stol trebao izgledati zajedno s dekoracijama, svijeća i girlandom te zajedno učimo osnove prepoznavanja biljaka koje se mogu koristiti u girlandama. Sve što naučite i izradite, nosite sa sobom doma. Radimo girlande do 1 metra dužine i jedemo finu domaću hranu. 

Datum održavanja: 08.04.2023.

Voditelj/ica: Sandra Bedran, mag.ing.agr/aranžer

Vrijeme: 17:00 – 20:00

Cijena: 60,00 €

Radionica uskrsnog vjenčića za stol

Opis radionice: Izrađujemo uskrsne dekoracije od prirodnih materijala poput slamnatih obruča, grana, raznog bilja, suhog ili živog uz stručno vođenje naše aranžer-agronomke. Sve što napravite, nosite sa sobom doma. P.s. dođite gladni jer je meni uskrsni i bogati. 

Datum održavanja radionice: 07.04.2023.

Voditelj/ica: Sandra Bedran, mag.ing.agr./aranžer

Vrijeme: 17:00 – 20:00

Cijena: 50,00 €

Radionica uskrsnih vjenčića

Opis radionice: Naučite kako napraviti proljetne ili uskrsne vjenčiće za vrata. Koristit ćemo razni biljni materijal, suho i živo bilje, razgovarati o procesu sušenja cvijeća te kako da vaši vjenčići traju što duže. Sve što napravite, nosite sa sobom doma. Uz to, osigurali ste si znanje izrade vjenčića da možete svake godine napraviti originalni vjenčić. 

Datum održavanja: 06.04.2023.

Voditeljica: Valentina Rohrbacher, mag.ing.agr.

Vrijeme: 17:00 – 20:00

Cijena: 50,00 €

Foto: Đardin, Unsplash

Učitati još
Zatvori