Najljepši planeri za 2021. s kojima ćete biti organizirani cijelu godinu

Najljepši planeri za 2021. s kojima ćete
biti organizirani cijelu godinu

Još nas točno dva dana dijele do nove godine pa je sada idealan trenutak da kupite planer za 2021. Iako će neki reći da im u današnje vrijeme, uz pametne telefone i svu ostalu modernu tehnologiju, klasičan planer ne treba, mnogi od nas još uvijek najviše vole svoje obaveze, dogovore i podsjetnike upisivati u te lijepe, šarene bilježnice koje nam uvijek stoje na radnom stolu ili putuju s nama u torbi.

Korištenje planera brzo će promijeniti način na koji pristupate svom danu, a zaboravljeni rokovi i dogovori ostat će samo loša navika koju ste se uspješno riješili.

Najljepši planeri za 2021. godinu

Planera i rokovnika ima u svim dimenzijama, oblicima i veličinama, no nama su ipak najdraži oni koji su dovoljno veliki da u njih možemo upisati sve svoje obaveze, ciljeve i planove, a opet dovoljno mali i praktični da ih uvijek možemo nositi sa sobom. Postoje razni – što domaći, što strani -brendovi koji izrađuju i prodaju planere i rokovnike te ih je nemoguće sve okupiti na jednom mjestu. Ovoga puta fokusirali smo se na trenutnu ponudu u Anthropologieu i Stradivariusu, a jedan lijepi planer pronašli smo i u webshopu Zare Home.

Učitati još
Zatvori