Chez 186 i Sarme_one nacrtali novi graffit u zagrebačkom Studentskom Centru

Chez 186 i Sarme_one nacrtali novi graffit u
zagrebačkom Studentskom Centru

Od ovog vikenda Studentski Centar bogatiji je za još jedan graffit u Zagrebu etabliranih zagrebačkih umjetnika Chez 186 i Sarme_one.

Kako kreću ljepši dani i proljeće je sve bliže, sve se više na zagrebačkim ulicama može vidjeti umjetnike kako zidovima i fasadama udišu neko novo ruho. SC je u subotu vrvio studentima koji su predah od predavanja tražili u menzi. Malo niže u dvorištu Chez 186 i Sarme_one, s bojama i sprejevima rade na novom graffitu.

Kod ovih umjetnika inspiracije ne nedostaje

Inspiracije ne nedostaje, eventualno nekad farbi, ali i to se vrlo lako dogovori pa se u njihovu slučaju subota pretvori u stvaranje što im je ionako core business.

https://www.instagram.com/p/B9OlIjwpKLa/

Njihov dan izgleda poprilično jednostavno. Dogovore lokaciju, naprave okvirnu skicu, dogovore boje, nađu se i otprilike akcija može početi.

SC – lokacija u centru grada

Za otprilike ovakav jedan graffit u Zagrebu trebalo im je oko četiri sata laganog crtanja. Slučajni prolaznici i tu i tamo koji stranac koji naiđe u SC svakako su znatiželjna publika.

https://www.instagram.com/p/B88zbp4hWVm/

Dečki svaki proces svog rada snimaju i dokumentiraju, a svaki novi koji naprave dobro se uklopi u već poznatu samoorganiziranu galeriju unutar Studentskog Centra. Svakako iskoristite sljedeći sunčan dan i prošećite dvorištem SC-a i pogledajte ove radove uživo.

Foto: Chez186

Učitati još
Zatvori