Muzej iluzija za peti rođendan časti s ulaznicama jeftinijim za 50 %

Muzej iluzija za peti rođendan časti s
ulaznicama jeftinijim za 50 %

Od kad se prije točno pet godina u malenom haustoru u Ilici 72 otvorio Muzej iluzija postao je omiljen i među Zagrepčanima i turistima. Kulturna i turistička ponuda grada Zagreba od tada je dodatno obogaćena a takav uspjeh nitko nije mogao predvidjeti. Kako bi se zahvalili svim dosadašnjim gostima, sutra će, na rođendan muzeja, Muzej iluzija ulaznice naplaćivati sa 50% popusta.

50% popusta na karte

Roko Živković i Tomislav Pamuković osnivači ovog neobičnog muzeja su u avanturu, koju su mnogi smatrali iluzornom, krenuli s ciljem obogaćivanja kulturne i turističke ponude Zagreba. Ideja je bila da mjesto bude urbano i vibrantno, opušteno u doživljaju, a ozbiljno po ponudi, te šarmantno i informativno u pristupu prema posjetiteljima. Odlučili su inzistirati na iskustvenom doživljaju, edukaciji upakiranoj u zabavu, interakciji i propitkivanju te naposljetku fotografiranju viđenoga. Muzej je odmah prepoznat kao atrakcija, a redovito su se ispred njega stvarali redovi znatiželjnika željnih nekog novog muzejskog iskustva.

Muzej iluzija obišao svijet

Ubrzo nakon što se priča pokazala uspješnom u Zagrebu, kroz model franšize odjurila u svijet. Iluzije su osvojile mnoge europske i svjetske prijestolnice, poput New Yorka, Pariza, Dubaija, Šangaja, Kuala Lumpura i trenutno se nalaze u 21 muzeju. U pripremi su nova otvaranja jer su odlična priča i provjereno dobar koncept franšize nadišli sve globalne granice. U ovoj avanturi, ističu vlasnici Muzeja iluzija Živković i Pamuković, nisu sami

Domaće tvrtke uključene u koncept

Većina muzejskih eksponata dolazi iz vlastite proizvodnje na području Zagreba i sve je više domaćih tvrtki uključeno u proces. Tim Muzeja iluzija čine mladi i kreativni ljudi – arhitekti, dizajneri, informatičari, web developeri te razni stručnjaci, koji mahom vjeruju u pametno posložen koncept te ga razvijaju i oplemenjuju. Muzejsko osoblje svakodnevno dočekuje svoje posjetitelje sa željom da im prenese dio čarolije i otkrije znanost skrivenu iza iluzije. Iz Muzeja iluzija poručuju da to zaista jest muzej 21. stoljeća. Onaj koji predstavlja i pruža interaktivno, edukativno, vibrantno i zabavno iskustvo.

Edutainment koncept

Mjesto je to gdje već 5 godina posjetitelji istražuju, uče, sudjeluju na radionicama i predavanjima, zabavljaju se na poslovnim partyjima i rođendanima, gdje se predstavljaju novi proizvodi, otkrivaju novi književni naslovi, organiziraju dosad neviđeni eventi. Edutainment koncept, tj. sjedinjenje edukacije i zabave, interaktivnost prostora i vrhunska briga o krajnjem korisniku pozicionira ih na sam vrh kulturne ponude Zagreba. Muzej iluzija obećava da će i u nadolazećim godinama zadržati funkciju platforme za prenošenje dobrih poruka, pametnih i zabavnih umjetničkih nastojanja, sve sa željom oblikovanja novih generacija u kulturnom duhu.

Vesela proslava petog rođendana uz popust na ulaznice

Za vas su povodom proslave rođendana 24. lipnja pripremili 50 % popusta na cijene ulaznica te program Dilemma games iz muzejskog pametnog shopa. Naravno, na dolasku će vas dočekati iluzionist i raspametiti vas svojim trikovima. Preostaje nam samo zaželjeti im sretan 5. rođendan i pozvati vas u Ilicu 72 da i uživo čestitate ovom simpatičnom začetniku i predvodniku iluzija. Neka im je još 100 sretnih i uspješnih godina i barem toliko novih franšiza.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori