Završite vikend uz motivacijske poruke od balona jednog kul američkog umjetnika

Završite vikend uz motivacijske poruke od balona jednog kul američkog umjetnika

Autor

Michael James Schneider, 48-godišnji američki umjetnik na Instagramu je stekao slavu kada je nakon prekida veze počeo objavljivati memeove. Cilj njegovih objava bio je ismijati popularnu online kulturu kao i modernu potrebu da se romantični odnosi pretvaraju u content za društvene mreže. Michael James je prije nekoliko godina dao otkaz na poslu, preselio u Portland i posvetio se svojim kreativnim idejama. On ima mnogo obožavatelja i pratitelja koje uveseljava i ohrabruje svojim objavama, među kojima danas izdvajamo šarene motivacijske porukice složene od malih balona.

Poruke autor slaže od balona u boji, na šarenoj pozadini, odnosno svaki put na nekom drugom zidu, te se pored njih prigodno fotografira.

Motivacijske i ohrabrujuće poruke

Nakon što je na Instagram profilu @blcksmth stekao veliki broj pratitelja, Michael James Schneider shvatio je odgovornost koju to nosi i odlučio na najbolji način iskoristiti svoj glas. Ovakve pozitivne, motivacijske poruke svi ponekad trebamo čuti, a nema boljeg načina za ohrabriti svoje voljene nego da im pošaljemo neku prikladnu i tako izmamimo pokoji osmjeh na njihova lica.

Učitati još
Zatvori