Inspirativan Instagram profil koji nam baš treba
Inspirativan Instagram profil koji nam baš treba

Inspirativan Instagram profil
koji nam baš treba

Bez obzira na to što struka ne preporučuje da dan startamo s uzimanjem mobitela u ruku i scrollanja po Instagram feedu, većina nas tako funkcionira. Postala je to navika bez koje se više ne može i način na koji započinjemo dan. Ako već ne odmah u krevetu, onda sigurno uz prvu jutarnju kavu prije posla. I zapravo kad razmislimo, nekad to i nije loše ako za dobro jutro ugledamo nešto što će nas razveseliti, potaknuti na poneku odluku ili jednostavno zamisliti na trenutak.

Motivacijske poruke i prekrasne ilustracije u kojima uživamo

Kad se malo dublje pročešlja, takvog sadržaja na Instagramu zaista ima pregršt. Motivacijski citati nisu rijetkost, ali kombinacija veselih ilustracija s inspirativnim porukama naših domaćih ilustratora – e, time volimo najviše krenuti u novi dan!

U to ime vam predstavljamo jedan za koji smo sigurni da vam baš treba – @totitreba! Instagram profil koji pršti veselim bojama, lijepim crtežima i još ljepšim porukama. Iako ne znamo koja kreativna duša, imenom i prezimenom, stoji iza ove stranice, znamo da je u radno vrijeme teta u vrtiću, dok je u slobodno vrijeme ilustratorica. Djeca su neiscrpno veselje i radost, a njeni radovi upravo pršte takvim optimizmom pa je spoj ove dvije profesije sasvim vidljiv.

Iz njenih objava izvire samo pozitiva

Nama je odabir najboljih za članak bio izrazito težak jer svaki je lijep na svoj način. I svaki priča neku svoju priču. Potiče nas da mislimo na sebe, da ulažemo u važne ljude i odnose, da ne posustajemo, budemo snažni, da naučimo prihvaćati, biti strpljivi, da ne čekamo nikoga i ništa, da volimo, ljubimo i na kraju budemo sretni i nasmijani. I ono najvažnije, da znamo i umijemo pustiti jer ne valja uvijek sve zadržati pod svaku cijenu.

U jedno smo sigurni – barem jedna od ovih poruka je situacija u kojoj ste se i vi nekada našli. Svojom ili tuđom voljom. Nije ni važno, važno je da na kraju bude sve dobro, a ako nije dobro onda nije kraj!

Učitati još
Zatvori