Izradite keramiku i pomozite napuštenim psićima: Morra Studio organizira humanitarnu radionicu
Izradite keramiku i pomozite napuštenim psićima: Morra Studio organizira humanitarnu radionicu

Izradite keramiku i pomozite napuštenim psićima: Morra Studio organizira humanitarnu radionicu

Morra Studio keramike najavljuje nadolazeći događaj u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem podrške napuštenim psima kojima je potrebna veterinarska skrb i dom. Humanitarna radionica keramike održat će se 20.04.2024. u 19 sati u Morra Studiju keramike na Horvaćanskoj cesti 21 (Zagreb), a sve zainteresirane pozivaju da doprinesu vrijednoj svrsi istovremeno istražujući svoju kreativnost.

Morra Studio

Podizanje svijesti o problemima napuštenih životinja

Napušteni psi često se suočavaju s brojnim izazovima, uključujući zdravstvene probleme i borbu za pronalazak doma punog ljubavi. Kako bi se riješili tih problema, Morra Studio keramike i Udruga Dog&Go udružili su snage te organizirali jedinstveni događaj koji ne samo da prikuplja sredstva za veterinarske račune, već i podiže svijest o problemima napuštenih životinja.

“Vjerujemo da svatko može napraviti razliku, čak i ako sami ne mogu udomiti psa”, rekle su Nastija i Jana, suosnivačice Morra Studija keramike. “Naš cilj s ovim događajem je pružiti platformu pojedincima da podrže životinje kojima je potrebna pomoć, bilo kroz svoje kreativne napore ili izravne donacije.”

Nastija i Jana
Nastija i Jana (Morra Studio)

Postoji nekoliko načina na koje možete sudjelovati

  • Sudjelujte na radionici keramike. Sudionici mogu sudjelovati na radionici keramike i izraditi vlastiti set savršenih šalica za jutarnju rutinu. Sva prikupljena sredstva od registracija na radionici bit će izravno prenesena na Udrugu Dog&Go kako bi podržali njihove napore u skrbi za napuštene pse. Registracija za Humanitarnu radionicu keramike otvorena je i dostupna putem web stranice Morra Studija.
  • Podržite humanitarnu akciju kupnjom napuštenih keramičkih šalica i tanjura, s ljubavlju izrađenih od strane sudionika radionica, a svi radovi koji čekaju novog vlasnika nalaze se u Morra Studiju. Svaka kupnja izravno pridonosi pomoći napuštenim psima u dobivanju potrebne njege.
  • Izravno donirajte. Za one koji ne mogu sudjelovati na radionici ili posjetiti studio, izravne donacije Udruzi Dog&Go vrlo su cijenjene. Svaki doprinos, bez obzira na veličinu, ima značajnu ulogu u pomoći tim životinjama koje očajnički trebaju njegu.

Paypal: doggo.hr@gmail.com
IBAN: HR1023600001102999509
SWIFT: ZABAHR2X
ZAG.BANKA
Opis plaćanja: humanitarna akcija

“Potičemo sve koji brinu o životinjama da nam se pridruže u ovom nastojanju”, dodale su Adriana i Martina, suosnivačice Udruge Dog&Go. “Zajedno možemo napraviti pravu razliku u životima napuštenih pasa i raditi prema budućnosti u kojoj svaka životinja ima svoju zauvijek obitelj prepunu ljubavi.”

 

Foto: Morra Studio, Unsplash

Učitati još
Zatvori