Monstera tepih obožavat će svi, ne samo ljubitelji biljaka
Monstera tepih obožavat će svi, ne samo ljubitelji biljaka

Monstera tepih obožavat će svi, ne
samo ljubitelji biljaka

Monstera je godinama najpopularnija kućna biljka. Obožavanje ove biljke iz džungle otišlo je toliko daleko da fanovi doslovno imaju primjere u obliku njezinih zanimljivih listova doslovno u svim predmetima. Tako su posebnu popularnost u zadnje vrijeme stekli ovi monstera tepisi. Lm.rugs brend je koji osvaja svojim fantastičnim dizajnom, a osim motiva monstere kod njih možemo pronaći i brojne druge biljke, ali i oblike. Super je i da imaju besplatnu poštarinu bilo gdje u svijetu.

Monstera tepih

Tepisi su više od običnog podnog obloga – oni su ključni elementi dizajna interijera koji mogu transformirati prostor i dodati udobnost, toplinu i stil. Odabir pravog tepiha i njegovo pravilno postavljanje može imati značajan utjecaj na izgled i atmosferu prostorije. Zamislite sada ove tepihe u raznim bojama i o tome kako oni dominiraju prostorijom – mi totalno možemo. Monstera nam je prva zapela za oko, ali pronašli smo i druge zanimljive oblike i moramo priznati da kada bismo ih naručivali teško bi se mogli odlučiti samo za jedan.

Lm.rugs

Lm.rugs brend je koji je sjajno svoju viziju umjetničkog djela pretvorio u stvarnost. Njihovi tepisi doista su čarobni i ne možemo zamisliti ljubitelja biljaka da kod njih ne pronađe nešto za sebe. Super je što rade i tepihe po narudžbi pa tako svoje ideje, za vas mogu pretvoriti u stvarnost.

Iskombinirajte tepihe u interijeru

Kombiniranje više tepiha različitih veličina, oblika i tekstura može dodati slojevitost i interesantnost prostoru. Na primjer, manji tepih možete postaviti preko većeg tepiha ili složiti nekoliko manjih tepiha jedan pored drugog. Pripazite samo na boje, ostalo se već slaže samo po sebi. Oni odvažniji mogu ih staviti na zid i koristiti kao sliku/umjetničko djelo, tzv.tapiserija.

Učitati još
Zatvori