Poznati zagrebački motivi postali su inspiracija za ovu kolekciju domaćih suvenira

Poznati zagrebački motivi postali su inspiracija za ovu kolekciju domaćih suvenira

Djevojke koje stoje iza hrvatskog dizajnerskog brenda Moja ti, ponovo su zagrebačke znamenitosti iskoristile kao motiv za izradu nakita. Ovaj put oduševile su nas narukvicama s privjeskom tramvaja i skulpturicama katedrale.

Narukvice s motivom tramvaja

Zagreb je oduvijek poznat po prepoznatljivim suvenirima a naprosto ih obožavamo u kojim god oblicima da dolaze. Redovito kada putujemo volimo kući sa sobom donijeti neku stvarčicu koja nas podsjeća na mjesto na kojem smo bili. Jednako tako, kada nama netko dođe u goste, lokalnim suvenirom želimo da mu naš grad ostane u sjećanju. Djevojke koje stoje iza brenda Moja ti, već su poznate po tome da odlično kombiniraju tradicijske motive u modernom nakitu a njihove narukvice svi doslovno obožavaju. Jednostavne, praktične, minimalističke ali s uočljivim detaljem. Za oko su nam zapele njihove narukvice s motivom zagrebačkog tramvaja koje su ponovo dostupne. Ovaj put dolaze u 3 boje: plavoj, srebrnoj i zlatnoj.

Skulpturice Zagrebačke katedrale

Osim simpatičnih narukvica sa zagrebačkim tramvajima, djevojke izrađuju i skulpturice. One u obliku katedrale posebno su nam se svidjele upravo zato što je nažalost Zagrebačka katedrala bez svojih stradalih tornjeva, postala simbol posljednjeg potresa koji je pogodio Zagreb. Skoknite na njihov Instagram profil i pronađite modernu verziju suvenira koja vam se najviše sviđa.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori