Danske vaze za cvijeće i bilje koje osvajaju Instagram

Danske vaze za cvijeće i bilje
koje osvajaju Instagram

Danski brend Muuto redovito nas oduševljava novim dizajnerskim rješenjima, a njihove vaze nezaobilazan su detalj svakog ukusno uređenog doma. Jednostavne i elegantne, a s druge strane razigrane, unijet će profinjeni štih u svaki dom. U Modus design shopu krenula je proljetna kampanja i popust od 15% na Muuto vaze Elevated, Kink, Ridge i Silent koja traje do 19. svibnja 2020.

Popust na Muuto vaze

Idealno je vrijeme za urediti životni prostor i zaigrati se nekim skulpturalnim formama. Detalji u uređenju doma ono su što čini razliku, a biranjem onih specifičnih, naglasit ćete profinjenost. Muuto Elevated vaze specifično su dizajnirane da prikazuju skandinavski kontrast; dno je napravljeno od drveta, dok je gornji dio stakleni. Ova jednostavna elegantna vaza savršeno će se uklopiti u bilo koji dio stana.

Muuto Elevated

Muuto Kink vaza idealno je dizajnersko rješenje za sve one koji se vole poigrati detaljima. Izrađena od glaziranog porculana, s dva otvora, može poslužiti i kao predivan detalj čak i kada u njoj ne držite cvijeće.

Muuto Kink

Ridge vaza još je jedno od iznenađujućih dizajnerskih rješenja koja također može stajati samostalno u prostoru bez obzira imate li u blizini svježeg cvijeća ili ne. Moderan dizajn karakterističan za Muuto u ovom komadu se definitivno prepoznaje.

Muuto Ridge

Bezvremenski i minimalistički dizajn odlike su Muuto Silent vaze koja odlično može stajati sama, ali i u kombinaciji s drugim vazama.

Muuto Silent

Foto: PR

Učitati još
Zatvori