Osječanin Marin Gospić pokrenuo je sjajan projekt o kojem se priča i izvan Hrvatske

Osječanin Marin Gospić pokrenuo je sjajan projekt o kojem se priča i izvan Hrvatske

Zagreb kao središte Hrvatske oduvijek je slovio kao grad umjetnosti i kulture i redovito stoji uz bok velikim svjetskim metropolama. Kada je umjetnost u pitanju, često su se domaće snage odlučivale na obrazovanje u inozemstvu. To je nerijetko skupo i ne ostvarivo svima. Unazad nekoliko godina i Zagreb se prometnuo u jedno od središta obrazovanja. Ne samo za usavršavanje ljudi iz ostatka Hrvatske već i regije i šire. Škola za glazbenu produkciju i menadžment koja u Hrvatskoj djeluje već 12 godina, EMI institute, tu je otišla korak dalje. Ušavši u sastav globalnog brenda United POP, proširila je svoje programe obrazovanja. Otvoren je najveći privatni art kampus u regiji, koji se prostire na 400 kvadrata. U svoju ponudu uvrstili su i dodatne programe za čije je opremanje uloženo čak tri milijuna kuna. Kvalitetno art obrazovanje u regiji nikad nije bilo dostupnije.

Studij u Zagrebu kao studij u velikim svjetskim metropolama

Studiranje u gradovima poput Pariza, Berlina, Madrida, Amsterdama, Melbournea i Pekinga, često nisu jednostavna i dostupna svima. No, više ne moramo prelaziti kilometre i kilometre da bi došli do velike svjetske metropole kako bi tamo specijalizirali svoje zanimanje i unaprijedili karijeru. Modna i makeup industrija jedne su od najbrže rastućih u svijetu. Kako je odavno dobro poznato da se umjetnost, moda i kultura isprepliću logičan slijed je da se sve te grane susretnu u visokokvalitetnim obrazovnim programima. United POP najveća je privatna art škola u regiji, a u novootvorenom kampusu koji je opremljen vrhunskom opremom dopremljenom izvana, novim programima apsolutno se prate svjetski trendovi u obrazovanju i zapošljavanju. Najzanimljiviji dijelovi kampusa su zasigurno modni i make up studio, state of the art glazbeni studio i režija, te studio za fotografiju i grafički dizajn.

Suradnja s londonskim sveučilištem University of West London

Ovaj cool art kampus nudi benefite obrazovanja u Londonu ali bez skupocjenih troškova života izvan Hrvatske. Upravo zbog te suradnje polaznici, studirajući ovdje, mogu završiti preddiplomski studij kroz United POP “study & travel” program. S obzirom i na aktualnu situaciju i smanjenju mogućnost putovanja u druge gradove, obrazovanje u Hrvatskoj, sa svim kvalitetama vanjskog studiranja, nikad nije bilo primamljivije. Unazad 12 godina sa svojom školom za glazbenu produkciju i menadžment, uspeli su se na sam vrh ovog sektora obrazovanja. Novouređenim grandioznim glazbenim studijom u kampusu koji se ističe sa svojom impresivnom konzolom dugačkom tri metra s čak 48 kanala, pokazali su i kako u ova krizna vremena, ulaganje u kvalitetu nema presedana.

Impresivan portfolio koji je nezaobilazan za uspješnu karijeru u modi

Više ne moramo sanjati o modnom obrazovanju u Milanu, Londonu, Parizu i drugim gradovima. Sada u našoj blizini možemo raditi s vrhunskim predavačima i najboljoj opremi za krojenje i dizajniranje u regiji koje sadrži art kampus. Siruba mašine, preša, stol za krojenje, lutke za modele i iberdek mašine samo su neki od strojeva koje ovaj studio čine vrhunskim. Program traje dvije godine i osim praktičnog dijela modnog dizajna, polaznici usvajaju puno više vještina. Od savladavanja vrhunskih softwera za modu i dizajn, do marketinškog i tržišnog dijela koji je neophodan za uspjeh. Svi polaznici nakon obrazovanja posjeduju impresivan portfolio projekata koji je nezaobilazan dio za start uspješne karijere u modi.

Make up studio obuhvaća cijeli dijapazon šminkanja

Polaznici ovog programa obrazovanja uče se tehnici od samih temelja. Nije vam potrebno predznanje. Samo volja, želja i ambicija. Bilo da vas interesira specijalna šminka – za kazalište, televiziju, film ili različite varijante kakve nude vrhunski kozmetički saloni u Hrvatskoj. Pretvorite svoj hobi i ljubav u unosan posao i posvetite se razvoju karijere kojoj je u ovim trenucima samo nebo granica. Brojne hrvatske majstorice i majstori ovog zanata školovali su se vani, u nerijetko skupim obrazovnim institucijama. Sada je ovo obrazovanje dostupno svima. Otvaranjem United POP kampusa gdje je svaka učionica vrhunski opremljena i uređena prema zahtjevima tržišta, vaše obrazovanje i napredovanje stavljeno je na prvo mjesto.

Iza svega stoji mlad i poduzetan Osječanin Marin Gospić

Cjelokupni idejni projekt kampusa djelo je upravo mladog i poduzetnog Osječanina o kojem smo već pisali. Od EMI Institute do United POP akademije i najvećeg regionalnog umjetničkog kampusa, Marin Gospić je uz svoj tim predavača i suradnika stvorio pozitivnu priču na snažnim temeljima. Veliki broj polaznika ove akademije danas su uspješni producenti, dobitnici glazbenih nagrada i uspješni poslovni ljudi.

Foto: PR, unsplash

Učitati još
Zatvori