Evo zašto je Teslina 5 obavezna stanica za sve posjetitelje Zagreb Design Weeka
Evo zašto je Teslina 5 obavezna stanica za sve posjetitelje Zagreb Design Weeka

Evo zašto je Teslina 5 obavezna stanica za sve
posjetitelje Zagreb Design Weeka

U sklopu ovogodišnjeg festivala Zagreb Design Week u Teslinoj 5 uz čašu pjenušca možete dizajnirati unikatan set posteljine iz najluksuznijih kolekcija hrvatskog brenda posteljnog rublja.

Visoki kriteriji pri opskrbi posteljnog rublja u najekskluzivnijim hotelima s 5 zvjezdica nalažu da posteljina mora biti izdržljiva, dugotrajna, vrhunskog dizajna i luksuznog osjećaja na koži. Jeste li znali da je vrhunska posteljina na kojoj spavaju gosti brojnih svjetskih hotela s 5 zvjezdica proizvedena u Hrvatskoj?

Dizajnirana, tkana i šivana u od strane domaćih stručnjaka, Merla posteljina je novo poglavlje u gotovo stogodišnjoj povijesti Tvornice Tekstila Trgovišće – jedinom proizvođaču damastnog pamuka od Milana do Istanbula, a od nedavno postala je dostupna i kupcima u maloprodaji kroz showroom u Teslinoj 5 i webshop www.merla.hr.

Merla Teslina

Merla na Zagreb Design Weeku

Tema ovogodišnjeg izdanja ZGDW je dizajn bez granica, a Merla na festivalu sudjeluje u sklopu službenog ZGDW Concept Storea gdje posjetitelje očekuje i prigodni popust pri kupovini. Osim na matičnoj lokaciji ZGDW u Akademiji likovnih umjetnosti u Ilici 85, Merla sudjeluje i kao Partner lokacija u vlastitom prodajnom mjestu u Teslinoj 5 gdje posjetitelji ovaj tjedan mogu dizajnirati unikatni set posteljine iz majstorskih kolekcija HEM i FRAME.

Kako dizajnirati vlastitu posteljinu?

Istražite Zagreb Design Week u Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a zatim se uputite u Teslinu 5 u očaravajući showroom posvećen najkvalitetnijoj posteljini od 100% damastnog pamuka. Ovdje će vas dočekati stručno osoblje i prezentirati vam kolekcije i mogućnosti kombiniranja boja, satenskog obruba i izvezenih ukrasnih linija, nakon čega ćete uz čašu pjenušca sami odabrati detalje koji čine unikatni set posteljine savršen upravo za vaš dom.

merla hem kombinacije

Postoji itekako dobar razlog zašto je upravo ova posteljina prvi izbor profesionalaca i hotela s 5 zvjezdica, a mogu se svesti kroz tri ključne niti kojima su prožeti svi Merla proizvodi. To su majstorska izrada, strast prema tkanju, inovacijama i stvaranju te odgovornost prema ljudima i prirodi. Ovi postulati prenose se generacijama i utkani su u svaki djelić Merla posteljine.

Posjetite Merla showroom u Teslinoj 5 i Concept store ZGDW u Akademiji likovnih umjetnosti, preuzmite kupone za popust i proslavite dizajn bez granica!

Učitati još
Zatvori