Ovo je trenutno najljepši cvjetni izlog u Zagrebu

Ovo je trenutno najljepši
cvjetni izlog u Zagrebu

Jučer smo proslavili prvi dan proljeća i u gradu se već osjeti taj romantični cvjetni vibe. Početak proljeća ujedno obilježava i rođendan studija Love, Ana, dizajnerice Ane Tevšić Nauković. Za ovu priliku studio je posebno uređen te je tako postao najljepši cvjetni izlog u gradu.

Love, Ana

Šarmantni studio u Dežmanovu prolazu ovoga proljeća dobio je novo ruho. Dizajnerici Ani Tevšić Nauković želja je bila implementirati posebnu instalaciju u prostoru koja bi poput cvjetne rapsodije odjeknula bojom, oblikom i mirisima – a Ana ju je izvana (kroz izlog) najavila jednom nježnom ilustracijom. S obzirom na to da su prošle dvije godine bile takve kakve jesu, većinom u tišini, Ana je željela napraviti nešto posebno kako bi kroz svoj radni prostor naglasila buđenje kreativnosti i mislimo da je u tome apsolutno uspjela. Instalaciju je osmislila i napravila Maja Vrčković Župetić te o njoj kaže:

“Za ovu divnu suradnju na temu proljeća koncept koji sam zamislila bio je inspiriran buđenjem prirode i novog života, radosti koju u nama budi dolazak proljeća, žarke boje kojima smo odjednom okruženi nakon zimskog sivila. Stoga me posebno inspirirala žuta boja koja odiše optimizmom, srećom i toplinom, te sam ju koristila kao baznu boju u instalaciji za izlog. Slaganjem cvijeća željela sam postići da cvijeće bude u razigranoj i slobodnoj formi, da boje izvuku pozitivnu energiju iz nas i na pravi način simboliziraju dolazak proljeća. Osim proljetnih grana koristila sam i tulipane, narcise, mirisne frezije, ranunkule i karanfile. Za unutarnji prostor studia izabrala sam grane blijedo-crvenih cvjetova u kombinaciji s anemonama i ljubičastim tulipanima te predivnim ranunkulama. Krenule smo u novo godišnje doba, novo buđenje i nove pozitivne promjene na najbolji mogući način pa isto želim i svima vama.“

Kad je sve u prostoru postavljeno u svojoj slobodnoj formi – činilo mi se da je potreban samo lagan uvod, pa su se na izlogu pojavili nježni leptiri i time smo zaokružile priču o našem “Proljetnom slavlju”. kaže nam Ana.

Prošećite ovih dana centrom Zagreba i navratite do ovog šarmantnog cvjetnog studija koji će vam instantno podići raspoloženje i prebaciti vas u pravo proljetno raspoloženje.

Foto: Love, Ana

Učitati još
Zatvori