List Living ima novu kolekciju koja će unijeti proljeće u vaš interijer
List Living ima novu kolekciju koja će unijeti proljeće u vaš interijer

List Living ima novu kolekciju koja će
unijeti proljeće u vaš interijer

List Living je kreativni dizajnerski studio čiji rad redovito pratimo, a sada kada su izbacili novu proljetnu kolekciju poželjeli smo primjerak u svom interijeru. Razne košare za pohranu, art printevi, planeri, torbe i tekstili za kućanstvo sada su dobili novo proljetno cvjetno ruho. 

List Living proljetna kolekcija 

Radovi ovoga brenda inspirirani su svakodnevnim životom, prirodom i pronalaskom sreće u sitnicama. Jednostavni detalji i živopisni uzorci na raznim materijalima i predmetima unijet će živost u svaki dom. Platnene posude i vreće od lana i pamuka su dobar pokazatelj kako vrlo jednostavan proizvod može biti funkcionalan i koristiti se u svim prostorijama u kući ili uredu. U njima se zaista može držati sve – od jabuka, krumpira, kruha do sitnica koje želite sakriti u dnevnom boravku, kupaonici, uredu, dječjoj sobi. Stvari i predmeti su tako organizirani i lijepo izgledaju. Pisali smo već o Željki koja sa suradnicom Ivom stoji iza projekta, a koja nam je u zanimljivom intervjuu otkrila kao su uspjele svoj hobi pretvoriti u posao. 

Odaberite proljetne detalje i unesite šarenilo u svoj dom 

Nova kolekcija definitivno je mali zaokret u dosadašnjem radu, upravo zbog utjecaja boje i živopisnih uzoraka. Njihovi art printevi često su motivirani zagrebački, ali i hrvatskim gradovima i mjestima, te specifičnim situacijama te bi baš zbog toga mogli biti zgodan ukras na zidovima. Slične motive možete pronaći i na košarama za pohranu. Cjelokupnu novu kolekciju, ali i već dobro poznatu staru potražite u njihovom webshopu, pripremile su i neke popuste. 

Učitati još
Zatvori