Mini biljke brenda Lemon Miniatures obaraju s nogu
Mini biljke brenda Lemon Miniatures obaraju s nogu

Mini biljke brenda Lemon
Miniatures obaraju s nogu

Ljubitelji biljaka sjednite, ove minijature bi vas mogle oboriti s nogu. Lemon Miniatures britanski je brend koji izrađuje razne minijature, a među njima i neodoljive minijature biljaka.

Lemon Miniatures

Hannah Lemon umjetnica je s londonskom adresom, odrasla u Japanu. Upravo joj je ta zemlja bila velika inspiracija i nadahnuće na njezinom umjetničkom putu. Ova freelance fotografkinja od malena izrađuje minijature, a kako je rasla shvatila je da uz korištenje raznih materijala, svoje umjetničke radove može dovesti do savršenstva. Njezina inspiracija su kućne biljke, vintage namještaj i razni drugi predmeti koji izgledaju toliko stvarno, ali nevjerojatno minijaturno.

Preciznost

Svaki detalj na ovim minijaturama doveden je do savršenstva, a rezultat je kreacije ove umjetnice. Među njezinim minimalističkim figuricama potražite i realistične minijature insekata čiju je izvedbu dovela do savršenstva. Kako kaže na svojoj web stranici, njezina priča s minijaturama tek je započela, a sudeći prema radovima, ne sumnjamo kako će definitivno krenuti u dobrom smjeru.

Učitati još
Zatvori