Lauba ima vlastiti suvenir s potpisom Tene Letice

Lauba ima vlastiti suvenir s
potpisom Tene Letice

Nesvrstani – tjedan za ljude i umjetnost u razdoblju od 22. do 27. svibnja prvi put se održava u Laubi i odmah donosi sjajne zanimljivosti. Naime, tijekom umjetničke konvencije uz posebne galerijske ponude posjetitelji će moći kupiti umjetnine, djela mladih umjetnika i ilustratora.

Nesvrstani – tjedan za ljude i umjetnost

Nesvrstani – tjedan  za ljude i umjetnost profiliran je prvenstveno kao susret galerista, umjetnika, kustosa, kolekcionara i publike. Tom prigodom 12 nezavisnih galerija i umjetničkih inicijativa izložit će na prodaju selekciju djela eminentnih hrvatskih umjetnika, na jednom mjestu, kao najbolje iz portfelja koji izlažu.

Tena Letica: LAUBA – Tree

Mladi umjetnici i ilustratori prodavat će svoje radove putem posebnih ponuda koje će i cjenovno biti prilagođene. Osim toga, i Lauba će predstaviti svoj novi ručno rađeni suvenir LAUBA – Tree  autorice Tene Letice Tkalčević koji će se po prvi put moći kupiti za vrijeme trajanja tjedna za ljude i umjetnost.

Na propustite odličan tjedan u Laubi, pridružite nam se i pronađete svoj art, namijenjen baš vama. Sve novosti vezane uz događanje možete saznati prateći nas te Facebook stranicu i nesvrstani.hr.

Učitati još
Zatvori