Krakle keramika ima novu kolekciju inspiriranu ljetom
Krakle keramika ima novu kolekciju inspiriranu ljetom

Krakle keramika ima novu kolekciju
inspiriranu ljetom

Jedva smo dočekali najdraže nam godišnje doba kada ćemo zaroniti u odmor, more, prirodu pa i češće u krevet ako nam je plan odmoriti se. No, osim izležavanja i hvatanja tena, ljetni dani idealni su za druženja oko stola.

Upravo zbog toga pribor za jelo i piće koji će krasiti naše blagovaonske ili vrtne stolove treba biti u skladu s vibeom, a on je apsolutno i ultimativno ljetni. Krakle keramika ima novu ljetnu kolekciju od koje smo poželjeli doslovno sve.

Krakle keramika – ljetna kolekcija

Martina Ćurković Madiraca i Zdenka Vrgoč koje stoje iza brenda Krakle keramika osmislile su novu kolekciju koje svojim bojama i uzorcima pozivaju na uron u dugo, toplo i plavo ljeto. Posuđe s ljetnim motivima može svaki obrok učiniti zabavnijim, a ispijanje jutarnje kave iz tako posebnih šalica definitivno nas može lansirati na more čak i kada do godišnjeg samo odbrojavamo. Ljeto je ovdje, a na vama je da ga iskoristite najbolje što možete. Jutarnjim ritualima iz nove šalice? Zašto ne.

Vesele ljetne boje tu su da nam unesu radost u svaki dan, a definitivno smo svjedoci da i mali rituali, kao što je jutarnje ispijanje kave, mogu pridonijeti tome da se cijeli dan osjećamo bolje i ispunjenije. Želimo vam da svaki dan zaronite u vlastite misli i otplovite prema najplavetnijim krajolicima.

Učitati još
Zatvori