Slikarsko-vinska radionica oduševila posjetitelje: U Trogiru novi hit – svi bi htjeli ‘Kist i pit’!

Slikarsko-vinska radionica oduševila posjetitelje: U Trogiru novi hit – svi bi htjeli ‘Kist i pit’!

Ljubitelji umjetnosti i dobrih vina ovog su vikenda odabrali Trogir kao najpoželjniju destinaciju uživajući u novom programu pod nazivom Kist & Pit. Da je lako sljubiti umjetnost i dobru kapljicu već je dobro poznata činjenica, međutim ovog se vikenda to pokazalo iznova potvrđenim u programu koji je novi trogirski hit!

Radionica Kist & Pit, u organizaciji Likovne Udruge Trogir i vodstvom Magdalene Kudelik i Dajane Dvornik, ovog je vikenda oduševila posjetitelje koji su u Gradskoj loži mogli slikati motiv dobro poznate Kule Kamerlengo i uživati u vinima vinarije Škaulj.

Poznati se okušali u slikanju

Antonio Franić

Tako su se među poznatim licima našli gradonačelnik Trogira Ante Bilić,  Gorana Milaković – finalistica ovogodišnjeg showa Masterchef, Vedrana Ilić  – dobro poznato influencersko lice, Antonio Franić – organizator KulaKula festivala te Anamarija Asanović, dizajnerica koja je za ovaj program i dizajnirala pregače u kojima su posjetitelji slikali. Dok su odrasli uživali u odličnim vinima, Anamarijina kćer – malena Zorka pokazala se kao najkreativnija u grupi i izazvala osmijehe na licima uzvanika.

Anamarija Asanović

Program Kist & Pit će se održavati svakog vikenda u Trogiru na atraktivnim gradskim lokacijama Lože, parka Malarija i skrivenih gradskih trgova i uličica, a prijave su moguće putem maila udruge: luttrogir5@gmail.com

Najava bogate kulturne sezone

Ante Bilić

U gradu vlada izniman interes za ovaj program a sve je to najava za bogatu kulturnu, glazbenu i gastro sezonu u kojoj Trogirane očekuje i Babarol street food festival kao i jubilarno peto izdanje KulaKula festivala. Nema sumnje, Trogir ili kako ga zovu ‘grad sretnog trenutka‘  trenutno živi punim plućima te ga zaista vrijedi posjetiti!

Gorana Milaković
Vedrana Ilić
Zorka

Foto: Franko Kelam

Učitati još
Zatvori