Posebna kiparska radionica u mraku s Hrvojem Dumančićem

Posebna kiparska radionica u mraku s
Hrvojem Dumančićem

Ovo je jedna potpuno drugačija kiparska radionica u travnju, koju organizira akademski kipar Hrvoje Dumančić. U sklopu kiparskih radionica koje redovito organizira u svom atelieru, osmislio je i posebnu radionicu u mraku.

Mrak Radionica s Hrvojem Dumančićem

Ova radionica odvija se u prostoriji bez rasvijete, gdje se polaznici lišeni osjetila vida oslanjaju na druga osjetila….Ovaj projekt je više od modeliranja i izazov koji svatko postavlja sam sebi. Kroz proces modeliranja u mraku otkriti ćete ponešto o sebi što možda niste znali i duboko utonuti u nove kutke vaše umjetničke strane i kreativnosti.

Cilj ovog iskustva je otpustiti kreativni potencijal i u potpunosti se osloniti na sebe i svoja osjetila. Modeliranje u glini, sloboda izričaja, neopterećenost stvaranja na kraju procesa vode do spoznaje kako sve što želite možete stvoriti svojim rukama. Kroz ambijent radionice, drugačiji od svih ostalih, cilj je  potaknuti vas na razmišljanje van okvira. Tu ćete maksimalno osloboditi sav svoj kreativni potencijal kojim raspolažete, dozvoliti mu da izađe, zaviriti u sebe te osjećati i gledati dušom a ne okom. Cilj ove radionice je potaknuti neopterećeno stvaranje, oslanjajući se na vlastiti instinkt, jer dokazano uskraćeni za jedno osjetilo razvijamo drugo.

Termin ordžavanja je subota, 6. travnja. 2019., od 20 do 22 sata. Informacije i predbilježbe na info@dumancic.hr.

Foto: Hrvoje Dumančić

Učitati još
Zatvori