Obnovite svoju kolekciju: Novi modeli najslađih Sisi šalica za kavu
Obnovite svoju kolekciju: Novi modeli najslađih Sisi šalica za kavu

Obnovite svoju kolekciju: Novi modeli
najslađih Sisi šalica za kavu

I vi poput nas navečer zaspite s iščekivanjem jutarnje kave? Ispijanje svake kave tijekom dana može biti najbolje do sada tako što ćete svoju kolekciju opremiti najslađim šalicama. Omiljene keramičke Sisi šalice dolaze u novim preslatkim modelima. Ne sumnjamo da će oduševiti sve one koji su ludi za posuđem i ne mogu mu odoljeti.

Sisi keramičke šalice bez ručke u bojama osvojile su Instagram još prije nekoliko godina, a mi se iz kolekcije u kolekciju ne možemo odlučiti za favorita. Cool natpisi čine ih zabavnim i romantičnim, a njihov minimalistički dizajn uklopit će se u svačiju kuhinju ili ured.

Iza brenda Sisi stoji talentirana Silvia. Njezina kreativnost ne poznaje granica i srdačno stvara vlastitu priču koja se izdvaja iz mase. Kroz svoje proizvode podržava žene i potiče ih da rašire svoja krila. Inspiraciju crpi iz svoje okoline – a njezina moda, interijer i životni stil ekskluzivna su kolekcija njezinih iskustava, putovanja i osjećaja. Njezini proizvodi pokazuju snagu i nevjerojatnu kreativnost.

Šalice su keramičke i oslikane su ručno, a natpisi su također ručno aplicirani. Stoga može doći do manjih odstupanja u izgledu. Ali upravo to čini tako posebnima i jedinstvenima. Mogu se prati u perilici posuđa, a zapremina šalice je 2 dcl i dimenzija 9 x 7,7 cm. Šalice se osim za kavu mogu korisiti i za čaj, kao vaza ili držač za olovke.

Gdje ih kupiti?

Neki od novih natpisa na šalicama su “koekie” što znači keks, “moppie” što bi s nizozemskog na engleski preveli kao “sweetie” i “aj lov ju”, “habiBi”,… Najpopularnija šalica je definitivno ona svjetloružičasta s natpisom “je t’aime”, a sada dolazi u pastelno zelenoj verziji.  Šalice možete kupiti na webshopu Smile Concept Storea, Sisi shopu i na Studio Tomas shopu.

Miris jutarnje kave svima uljepša dan. Keramička šalica za kavu ili čaj, biranih boja simpatičnih natpisa, zasigurno će vam izmamiti osmijeh na lice. I dan može započeti pozitivno!

Keramička šalica za kavu može biti savršen poklon za sebe ili svoje najdraže. Iznenadite prijateljicu ili majku, sestru ili tetu kojoj nikad ne znate što pokloniti. Uljepšajte nekome jutro ili dan!

Foto: Instagram (@smileconceptstore.hr, @sisi_sisishop)

Učitati još
Zatvori