Jeste li već nabavili ove keramičke šalice za kojima su svi ludi?

Jeste li već nabavili ove keramičke
šalice za kojima su svi ludi?

O ovom fantastičnom brendu koji se bavi izradom raznih predmeta od keramike (ponajviše šalica) već smo pisali, a sada nas je ponovo oduševio novom kolekcijom šalica. Upravo zbog svog specifičnog stila, u kratkom roku ove keramičke šalice postale su najtraženiji domaći dizajnerski predmet, a Martina koja stoji iza svega morat će se dobro pripremiti za zimu koja dolazi i narudžbe koje frcaju sa svih strana jer nam ipak predstoji vrijeme darivanja.

Genijalne keramičke šalice

Proces osmišljavanja, dizajniranja i na kraju izrade keramike nije jednostavan, ali svakako ispunjava i idealan je za sve kreativce koji traže neki novi način izražavanja. Možda je ova jesen idealna da upišete tečaj i steknete novu vještinu. Za one koji se još nisu odvažili na prljanje ruku i stvaranje vlastitih uradaka, mogu posjetiti profile mnogih hrvatskih kreativaca i odabrati svoje primjerke koji će se odlično uklopiti u svaku kuhinju. Zašto svi bruje o zanimljivim šalicama koje izrađuje Planina studio, provjerite sami. Zar nisu jednostavno genijalne?

Svijeće u keramičkim šalicama

Žensko tijelo je u ovom slučaju poslužilo kao snažna inspiracija za motiv na šalicama, ali nas itekako treba podsjećati i na važnost brige o našem zdravlju i redoviti pregled dojki. Ovo su možemo reći odlične statement šalice koje bi svaka samosvjesna žena poželjela imati u svojem kuhinjskom ormariću. Osim novih modela šalica, Planina studio u suradnji s brendom ručno rađenih svijeća Bijeli glog izbacio je liniju svijeća u keramičkim šalicama, koje vam ostaju za upotrebu nakon što se svijeća potroši. Svijeće u limitiranom izdanju su planule, a nadamo se kako će cure početi što prije raditi na novim kolekcijama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori