Jefimija Ceramics radi posebne ručno oslikane i pozlaćene porculanske predmete

Jefimija Ceramics radi posebne ručno oslikane
i pozlaćene porculanske predmete

Finu ručno rađenu keramiku zaslužuje imati svako kućanstvo. Njezina prednost je u tome da možete kombinirati različite boje, veličine i brendove jer je vrijeme jednoličnih servisa za jelo već odavno prošlo. Mi jednostavno obožavamo pratiti što se događa na domaćoj i regionalnoj dizajnersko sceni i trudimo se uvijek jedan primjerak keramike koja nam se sviđa uvrstiti i u naše omiljene rituale. Jefimija Ceramics beogradski je brend fine keramike čiji nam se uzorci jako sviđaju i odmah smo pronašli svoje favorite.

Jefimija Ceramics

Danijela Pajović je dizajnerica keramike iz Beograda koja radi s porculanom i kamenom. Rezultat su predivni predmeti objedinjeni pod zajedničkim brendom Jefimija Ceramics. Za oko nam je zapela posebna kolekcija plavih predmeta koja uključuje tanjure, vaze, šalice. Porculanski predmeti ručno su oslikani i pozlaćeni što im daje posebnu dodanu vrijednost.

Unikatni predmeti

Za oko su nam zapele i posebne ručno oslikane šalice iz kojih je još veći gušt piti jutarnju kavu ili čaj. Svaka je unikatna, s posebnim pozlaćenim detaljima, izrađena od francuskog porculana savršenog praktičnog dizajna. Jefimija keramičke proizvode možete naručiti ovdje, a dostavljaju po cijelom svijetu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori