Morate pogledati ovu divnu izložbu koja će vas dirnuti i nasmijati osvrtom na sve što smo prošli

Morate pogledati ovu divnu izložbu koja će vas dirnuti i nasmijati osvrtom na sve što smo prošli

Radovi naših ilustratora i umjetnika nerijetko nam kradu pažnju, a posebice su nas zadnjih mjeseci često dirnuli ili nasmijali.

Kao umjetnički osvrt na pandemiju i potrese s kojima smo se suočili, šestero umjetnika izlagat će svoje radove u Galeriji Galženica u Velikoj Gorici. Tisja Kljaković Braić, Hana Tintor, Luka Vucić, Milan Šabić, Dario Petković i Boris Šćitar izložit će svoje radove i tako nam prikazati svakodnevicu koju živimo kroz njhovu umjetničku prizmu na izložbi ‘Nova normalnost: Prostori svakodnevice.’

Izložba ‘Nova normalnost: Prostori svakodnevice’

Očekuju nas njihove serije radova Oni u koroni (Kljaković Braić), Prve stvari (Tintor), Usamljeni divovi (Vucić) te izložbe fotografija, fotoesej Otpusno pismo (Petković), Potres na Baniji (Ščitar) te Okviri (Šabić). Svaki s drugačijim pogledom na novo normalno i događaje koji su nas zatekli, ova bi vas izložba mogla dirnuti interpretacijom nedavnih teških prizora, ali ujedno donijeti dozu nade i optimizma.

Izložba pod nazivom ‘Nova normalnost: Prostori svakodnevice’ otvara se ovog petka na Noć muzeja, a bit će otvorena sve do 19. ožujka ove godine. Odlična je to prilika da se zaputite u Veliku Goricu, pogledate izložbu i maksimalno iskoristite ono što nam kultura trenutno nudi.

Foto: Galerija Galežnica /Instagram / Luka Vucić / Hana Tintor / Tisja Kljaković Braić

Učitati još
Zatvori