Instagram profil koji ćete zapratiti ako volite vintage predmete
Instagram profil koji ćete zapratiti ako volite vintage predmete

Instagram profil koji ćete zapratiti
ako volite vintage predmete

Vintage naprosto obožavamo i definitivno smo svjesni da ti neki stari predmeti mogu udahnuti potpuno novu dušu u svaki interijer. Upravo zato uvijek se trudimo pronaći one koji će nas osvojiti na prvo, ali i drugo gledanje. Među brojnim profilima na Instagramu, pronašli smo jedan iz Srbije koji nas je osvojio na prvu.

CozyCasa

CozyCasa savršeno je mjesto gdje možete pronaći predmete za koje bi mnogi mislili da je njihovo vrijeme prošlo. No, mi znamo da ipak nije. Upravo ti predmeti u sebi čuvaju neku vrijednost i često ne možemo pronaći više od jednog primjerka što im daje potpunu autentičnost. Ispijanje jutarnje kave u ručno oslikanoj keramici, vaze od debelog obojenog stakla, svijećnjaci, čaše za vino i vrčevi kakve jednostavno danas više ne možete kupiti u trgovinama.

Volimo vintage

Taj osjećaj kada nekom starom predmetu udahnete novi život, okrunite ga novom funkcijom i kada se savršeno uklopi svaki (pa čak i moderan interijer) neprocjenjiv je. Potražite nešto za sebe i počastite se komadom koji će vas ugrijati oko srca i plijeniti pažnju svih vaših gostiju. Ako ste u potrazi još Instagram profila koji štuju vintage kulturu potražite ih u članku Instagram nalozi koji daju novi život vintage home komadima.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori