Instagram stranica s estetikom devedesetih koja nas inspirira
Instagram stranica s estetikom devedesetih koja nas inspirira

Instagram stranica s estetikom
devedesetih koja nas inspirira

Kada govorimo o inspiraciji koju crpimo, uglavnom se ona svodi na društvene mreže, osobito Instagram. Instagram je postao društvena platforma koja prva donosi modne, ali i ostale trendove. Počevši od gastronomije, uređenja pa do same mode na ovoj društvenoj mreži se možemo inspirirati gotovo za sve. No, retro estetika se vratila na velika vrata, a većina nas je nostalgična za devedesetima u svakom smislu. Modni trendovi su se vratili, a kultni filmovi i serije snimaju nove nastavke. Jednostavno smo željni humora, mode i dizajna iz tog razdoblja. Upravo zbog toga obožavamo stranicu Nineties Anxiety.

Instagram Retro platforma s najboljim trenucima devedesetih

Počevši od tenisica, modnih dodataka, filmova, interijera i serija, ova stranica obuhvaća apsolutno sve. Najbolje citate slavnih serija poput Prijatelja i Sex i grada kojih se uvijek volimo prisjetiti. Poznatih scena pop kulture koja je obilježila devedesete i koju smo mahnito skupljali u obliku postera. Stranica, koja je na jednom mjestu okupila vibe najboljih trenutaka pop kulture devedesetih. Zanimljivo je promatrati koliko je moda cirkularna i vrti se u krug jer smo trenutno svjedoci redizajna i povratka svih trendova iz tog razdoblja. Kultnih serija se čest sjetimo, neke su se nastavile snimati, dok su ostale upisane pod kultne naslove čijih dijaloga ćemo se uvijek rado sjećati i gledati ih iznova.

Kada govorimo o interijerima, također se vratio trenutak popularnog retro dizajna pa sada imamo niz kolekcionara koji prodaju poznate artikle toga vremena. New York kao grad nam je vječna inspiracija, a stare fotografije najzabavnijeg grada na svijetu su preplavile ovu stranicu. Mjesto na kojem su se snimili poznati filmovi i serije je vječna inspiracija, a fotografije grada savršen podsjetnik koliko su ta vremena bila zabavna i prepuna kvalitetnog sadržaja. Nadamo se kako ćete uživati kao i mi, skrolajući ovom stranicom koja je podsjetnik na vremena koja se više nikada neće vratiti i na kulturu koja je obilježila veliko razdoblje.

Učitati još
Zatvori